Hogyan kezeljem, mit szóljak rá vissza amikor a családtagjaim a terhességemmel gúnyolnak?
Alig voltam 18 eves amikor terhes lettem es 8 hetesen elvetéltem. Hónapokig sírtam miatta,a lelkem azóta is fáj es neha meg mindig sirok csendben,magamba ha eszembe jut.
viszont neha tesommal vagy szuleimmel osszeveszunk es rogton azt vagjak hozzam hogy en milyen szegyen vagyok,meg hogy meg sz a jo hogy elveteltem es ehhez hasonlokat. Nekem ez leirhatatlanul faj hisz meg alig tudtam mindig feldolgozni. :(
Ilyenkor amikor ezt mondják mit mondjak nekik erre vissza szerintetek? :(
Pl anyukád hany évesen szülte a legelső gyermekét?
Ha fiatalon akkor ezel vissza is vaghatnal..csak pl ugy hogy tedd hozzá...de neked ebbe szerencsed volt a tied megmaradt....
Teaodrold meg anyut hogy be be nagyon örüljön a te bajodnak mert még ő is járhat igy..es legalabb átéli azt amit te.hogy milyen egy gyerek elvesztése
Hát ez nagyon gáz. :(
Nem tudom, mit tennék, ha ilyen családom lenne, de nagyon szomorú dolog.
Az egy dolog, hogy fiatal vagy még 18 évesen, de nem jelenti azt, hogy adott esetben ne tudnál eltartani, szeretni és felelősséggel neveli egy gyereket!
Pl. párom 15-16 éves kora óta dolgozik és már 23 évesen saját házat vett vidéken a saját erejéből, amit szép lassan felújított, berendezett.
Azt javaslom neked is, hogy azon igyekezz, hogy minél hamarabb függetlenedni tudj tőlük, nem hiszem, hogy a későbbiekben változnának. :(
Nagyon szivtelenek velem :(
Es ez mar teljesen kikeszitett...kezdek enis olyan szivtelen lenni
oregothonba vagyok gyakszin de szinte feszt bunkoskodok minden oreggel,kigunyolom,leszidom oket h bene pidiljenek hogy nekem nehogy csinalni kelljen valamit
Lenyeg h en nem ilydn voltam...de ilyenne tettek :(
Anorexias is voltam...szinten miattuk :(
Sajnos nem valtoznak. Egyre rosszabbak :(
Probalok minnel hamarabb onallo lenni! szeretnem oket itthagyni,mert mar engemis tonkretesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!