Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogyan kezeljem, mit szóljak...

Hogyan kezeljem, mit szóljak rá vissza amikor a családtagjaim a terhességemmel gúnyolnak?

Figyelt kérdés

Alig voltam 18 eves amikor terhes lettem es 8 hetesen elvetéltem. Hónapokig sírtam miatta,a lelkem azóta is fáj es neha meg mindig sirok csendben,magamba ha eszembe jut.

viszont neha tesommal vagy szuleimmel osszeveszunk es rogton azt vagjak hozzam hogy en milyen szegyen vagyok,meg hogy meg sz a jo hogy elveteltem es ehhez hasonlokat. Nekem ez leirhatatlanul faj hisz meg alig tudtam mindig feldolgozni. :(

Ilyenkor amikor ezt mondják mit mondjak nekik erre vissza szerintetek? :(

2015. júl. 11. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Ez nagyon szomoru,hogy ilyen gonoszak.Otletem nincs,de egyutt erzek veled.Allj ki magadert.
2015. júl. 11. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Sehogy. Konkrétan en ilyen emberekkel minden kapcsolatot megszkitanek
2015. júl. 11. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerető családod lehet. Csak arra ügyelj, hogy majd a te saját családodban ne forduljon elő ilyen viselkedés és hozzáállás.
2015. júl. 11. 19:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Pl anyukád hany évesen szülte a legelső gyermekét?

Ha fiatalon akkor ezel vissza is vaghatnal..csak pl ugy hogy tedd hozzá...de neked ebbe szerencsed volt a tied megmaradt....

Teaodrold meg anyut hogy be be nagyon örüljön a te bajodnak mert még ő is járhat igy..es legalabb átéli azt amit te.hogy milyen egy gyerek elvesztése

2015. júl. 11. 19:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Anyukam 28 evesen szult engem
2015. júl. 11. 20:00
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Hát ez nagyon gáz. :(

Nem tudom, mit tennék, ha ilyen családom lenne, de nagyon szomorú dolog.

Az egy dolog, hogy fiatal vagy még 18 évesen, de nem jelenti azt, hogy adott esetben ne tudnál eltartani, szeretni és felelősséggel neveli egy gyereket!

Pl. párom 15-16 éves kora óta dolgozik és már 23 évesen saját házat vett vidéken a saját erejéből, amit szép lassan felújított, berendezett.

Azt javaslom neked is, hogy azon igyekezz, hogy minél hamarabb függetlenedni tudj tőlük, nem hiszem, hogy a későbbiekben változnának. :(

2015. júl. 11. 20:00
 7/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szivtelenek velem :(

Es ez mar teljesen kikeszitett...kezdek enis olyan szivtelen lenni

oregothonba vagyok gyakszin de szinte feszt bunkoskodok minden oreggel,kigunyolom,leszidom oket h bene pidiljenek hogy nekem nehogy csinalni kelljen valamit

Lenyeg h en nem ilydn voltam...de ilyenne tettek :(

Anorexias is voltam...szinten miattuk :(

2015. júl. 11. 20:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem valtoznak. Egyre rosszabbak :(

Probalok minnel hamarabb onallo lenni! szeretnem oket itthagyni,mert mar engemis tonkretesznek

2015. júl. 11. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Egyutt erzek veled!! En meg fiatalabb voltam 16 eves es a 24.hetben indult be a szülés es a babám nem maradt meg. Az egesz családom elfelejtette az évfordulót:( mérhetetlenül fáj :( és én se tudtam feldolgozni.:(
2015. júl. 11. 20:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Részvétem :(
2015. júl. 11. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!