Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Veteles utan honnan kell...

Veteles utan honnan kell szamolni a ciklusom?

Figyelt kérdés

Mar azelött verezni kezdtem, mielött elveteltem volna. ( Ugy ertve, hogy mar 3 napja vereztem mikor vervetelre mentem, ahol igazoltak a terhesseget. Utana ket napig szepen nött a HCG majd elhalt a baba.)

Akkor most melyik volt az uj ciklus elsö napja? Aznap mikor elveteltem?

Kicsit meg vagyok zavarodva, mert nagyon koran a 9. nap volt peteeresem (nyak, szexualis vagy, illetve fajdalom alapjan), majd ket-harom nappal kesöbb volt ovulacios verzesem. Akkor viszont semmi mas tünet. Most akkor mikorra varjam mi alapjan szamoljam? Mind a harom alapjan mas nap jön ki.. :s

2015. jún. 25. 15:43
 1/2 anonim válasza:
Szia! Onnantól számold amikor a vetėlės spontán elindult!Nekem a műszeres befejezės után a 30.napon jött meg újra.Annyi változás volt hogy,az előtte 28 napos ciklusom 30 napos lett.Utána mėg egyszer megjött 30napra...aztán azóta se hál istennek 32 hetes terhes vagyok.Szóval tudom hogy,most biztosan el vagy keseredve ės ez nem vígasztal de,ne aggódj hamarosan újra összejön. :)
2015. jún. 26. 17:38
 2/2 anonim válasza:
Első vagyok..Kiegėszítės....ahogy bő piros vėr kezdett ürülni.A barnázás mėg nem számít.(ha esetleg azzal kezdődött)
2015. jún. 26. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!