Missed ab után lehet még pozitív a teszt 3 hónappal?
Figyelt kérdés
Januárban volt missed ab-om,beteg volt a babám.Ma csináltam egy tesztet mert kimaradt áprilisban,és pozitívat teszteltem. Annyi munkám volt és antibiotikum-kúra,gyökérkezelés..és tüneteim meg semmi.Így nem foglalkoztam vele.Védekeztünk óvszerrel vagy megszakításos módszerrel vagy helyileg alkalmazhatóval, egyszer sem történt "baleset".2015. máj. 12. 18:59
31/33 anonim válasza:
Voltál orvosnál , hogy biztosan terhes vagy-e? Én ugyanigy voltam , hogy decemberben volt egy missed ab-om , majd áprilisban néztek hormonokat és még volt hcg (amit a terhességi teszt is kimutat) a szervezetemben,de nem voltam terhes , hanem valamiért nagyon lassan ürült ki a hcg.
32/33 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt, egy gyereknek fizikai, érzelmi, és anyagi biztonságra van szüksége, aki ezek bármelyikét nem tudja biztosítani, az ne szüljön inkább. Sokan ezt még maguk előtt sem ismerik be, hogy alkalmatlanok a gyermekvállalásra. A kérdező legalább belátja, van ennyi önkritikája. Én is "idegroncs" vagyok, 16-szor voltam pszichiátrián, számtalan problémám van a ptsd-től kezdve a bipoláris depresszióig. Eszembe sem jut így gyermeket vállalni, felelőtlenség lenne (nem, nem volt abortuszom sem).
Nem tudhatjátok, a kérdező milyen problémákkal küzd, mert nem jártok a cipőjében.
33/33 anonim válasza:
Utolsó! Ez így rendben is van, csak az a része a problémás, hogy nem is védekezett! Tudta, hogy nem akar gyereket, mégis felelőtlen volt, ráadásul egy teljesen új kapcsolatban nem védekezett! Ha valaki lelkileg ennyire lerobbant, akkor esze legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!