Szerintetek az esés miatt volt? Nem hagy nyugodni.
Figyelt kérdés
Múlt hónapban terhes voltam, volt pár pozitív tesztem, de később elhalványodott, elmúltak a tüneteim is, mire dokihoz mentem nem látott semmit. Kb a pozi teszt környékén elcsúsztam a lépcsőn, beütöttem a fenekem és a derekam. Utána nem volt semmi bajom, nem görcsöltem, nem véreztem. Ezután pozi volt a teszt, rá egy hétre már negatív. Szerintetek azért volt? Tudom, hogy mosmár mindegy, de csak nem hagy nyugodni, hogy emiatt volt-e, vagy valami genetikai vagy kromoszóma rendellenesség miatt, esetleg nem tapadt meg jól vagy nem tudom. Csak ara gondolok, hogy hogy tudtam ilyen béna lenni, hogy elcsúsztam, és emiatt ment el a babám :(
2015. márc. 21. 22:00
1/10 anonim válasza:
Én hatalmasat estem hasra terhesség elején, és minden ok volt. Nem tudom elképzelni, hogy az esés volt az okozója.
2015. márc. 21. 22:04
2/10 anonim válasza:
Ha az esés miatt lett volna, akkor görcsöltél véreztél volna utána.
Nem hinném, hogy az miatt.
2015. márc. 21. 22:08
3/10 anonim válasza:
Szerintem is lettek volna jelei, ha az esés okozta volna. Minmum görcsök és vérzés. Ne okold magad! Egyáltalán nem tehesz róla! De ha tegyük fel, amiatt történt volna, (amit nem hiszek), akkor sem szándékosan estél el, akkor sem lenne értelme gyötörni magad még jobban!
A tehetetlenség érzésén nem tudsz változtatni, de idővel jobb lesz. Kívánom, hogy hamarosan kismama legyél!
2015. márc. 21. 22:26
4/10 anonim válasza:
szia! ezzel szerintem ne kínozd magad. ha esetleg amiatt is volt, soha nem fogod megtudni és csak maradsz ebben a körforgásban. ha ilyen fiatal terhességet vetélsz el, ezer és egy millió oka lehet, ebből sajnos nem zárható ki az esés sem. De. Ne kínozd vele magad, tényleg. Sirasd el, készíts neki helyet a szívedben és engedd el. Minden rendben lesz!
2015. márc. 21. 22:27
5/10 anonim válasza:
Ha attól elmegy akkor mástól is , aki jól megtapad és életképes nem sérül ennyitől.
2015. márc. 21. 22:29
6/10 anonim válasza:
Én a lépcsőről estem le 8 hetesen, nem.lett semmi baj, most 31 hetes vagyok.
Biztosan nem az eséstől volt, ne agyalj ezen.
Sajnálom, hogy így történt, de biztosan nem volt valami rendben vele.
2015. márc. 22. 07:30
7/10 anonim válasza:
Aaa, a fenekedre estel, nem is a hasadra. nem tapadt meg, csak 'kemiai' terhesseg volt. Sok sikert a jovoben!
2015. márc. 22. 11:49
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kicsit megnyugtattok.
2015. márc. 23. 12:52
9/10 anonim válasza:
Hat hetes terhesen leestem a galériáról, ahol az ágyunk volt. (WC-re indultam). Hatalmas zakózás volt, gyakorlatilag az egész bal oldalam bekékült, iszonyatosat puffantam, a fejemet is odacsaptam.
A lányom már 16 éves. Szerintem ilyen fiatal terhességnél még nem okoz gondot a fizikai behatás.
2015. márc. 28. 07:11
10/10 anonim válasza:
Anyukam 6 honapos terhes volt a hugommal. Hasra esett es osszetorte magat. A kis hugom szerdan lesz tiz eves :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!