Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elhagytak már a vetélésed előtt?

Elhagytak már a vetélésed előtt?

Figyelt kérdés
A párom a vetélés előtti napon szakított velem, egy apró veszekedés végett.Nem tudta még, hogy terhes vagyok, meglepinek szántam, tudom, hogy ha tudná, nem szakított volna.De most egyedül kell ezzel megküzdenem, és így még nehezebb. Hogy bírtátok, akik egy hajóban eveztetek velem? Újra összejöttetek még?

2015. márc. 15. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal,hogy egy "apró" veszekedés miatt miért szakított?? De ha már megtörtént akkor tuti tervezett volt és lehet szakított volna veled alapból is!!

A másik...hány hetes voltál mikor elvetéltés?? Sajnálom...... :( :(

Nem mondtad neki?? A stressz miatt történt??

Akkor lehet nem is volt olyan kicsi az a veszekedés!!!

2015. márc. 15. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a két dolog egymástól teljesen független, csak nyilván fájdalmasabb így feldolgozni. Eleve elhagyott volna, mivel nem tudott a terhességről. Ne gondold, hogy ha tudott volna róla, minden tökéletesen alakult volna a kapcsolatotokban. Nem vagyok érzéketlen, nekem is volt vetélésem, ráadásul nehéz körülmények között, tudom, hogy milyen. Viszont nincsenek véletlenek, nem ő a megfelelő ember, akitől gyereket vállalhatnál.
2015. márc. 15. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!