Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 8 hete volt missed ab-om és...

8 hete volt missed ab-om és még nem jött meg. Miért?

Figyelt kérdés

Valami gond lehet?Két hete volt egy nap barnázásom.

Más is járt már így?

2015. febr. 16. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
8 hét szerintem sok, nekem a dokim azt mondta, max 6. héten meg kell jönnie, ha nem, menjek vissza. Nekem 5 hét után megjött, a következő pedig már rendesen 4 hét után. Én a helyedben várnék még egy hetet (ha más panaszod nincs) és ha nem jön meg, visszamennék kontrollra.
2015. febr. 16. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg a kérdésemért, de biztos, hogy csak egy baba volt benn? Mert hallottam már olyanról, hogy az egyik meghalt, de a másik vígan élt tovább, csak épp egy darabig nem vették észre a kis drágát.
2015. febr. 16. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Két üres petezsákom volt.
2015. febr. 16. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
8 hete,az tenyleg nagyon sok.nekem 39 napra megjott es utana beallt rendesen.menj vissza a dokihoz,ad valamit ami beallitja a ciklkusod.
2015. febr. 17. 07:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp visszamennék az orvoshoz, hogy Ő mondjon valamit, mert itt mi nem nagyon tudunk Neked segíteni. A 8 hét nagyon soknak tűnik.

Nekem 24 nap után rendesen megjött az első és utána szépen beállt a 27-28 napos ciklusom.

2015. febr. 19. 18:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Nyáron is volt egy missedem,akkor egy hónap múlva megjött,ezért nem értem most mi a gond.

Lehet a doki cseszett el valamit,mert két ünnep közt voltam bent, és mindenki csak kapkodott,idegbeteg volt.

2015. febr. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!