Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után eset már valaki...

Vetélés után eset már valaki rögtön teherbe? Ki vártátok az idöt vagy rögtön bele vágtatok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 08:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dec. 9.-én vetéltem el,jan. 10-én jött meg a mensesm,a jövő héten lesz peteérésem!Nem védekezünk!
2015. jan. 18. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Dec 23.án vetélem el. Nem műtöttek spontán vetélés volt 9 hónap után " sikerült". Tegnap megjött ezt a mensit megvárjuk utána nem védekeztünk! Drukkolok nektek :)
2015. jan. 20. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
December 4-én volt a missed ab műtétem. 3 hónap után jött össze a terhesség, majd a 9. héten kiderült, hogy kb 5 hetes, szívhang sem volt egyszer sem. 2 hét múlva várom a második menstruációmat és utána talán még egyet megvárunk. Tehát összesen 3-at. Dokim szerint 2 elég, de lehet, hogy többet is fogunk várni. Nagyon szeretnénk már a babát, de úgy érzem én a műtét után még nem állok teljesen készen. Félek nagyon.
2015. jan. 22. 18:28
 14/14 Kissné Julcsi válasza:
Szia! Én a kisfiammal 6 hónap próbkozás után lettem terhes! Szülés után 9 hónappal ismét terhes lettem, de 6 hetesen elvetéltem, azt mondta a nőgyógyász, hogy elég 2 hetet várnunk és lehet próbálkozni! Már az első együttlét után ismét terhes lettem! Most vagyok 23 hetes és minden rendben van! Elevenebb mint az első babám! Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!
2015. febr. 6. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!