Korai vetélésnél kell-e orvosi beavatkozás? Uh miért nem lehet látni semmit ha a vérben kimutatta a terhességet, nem lehet hogy olyan pici volt?
Sajnálom! Én két szép erős pozitív teszt után kezdtem barnázni. 5 hetes körül lehetett, az ultrahanggal nem láttak semmit, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát. Hcg-t csak két hét múlva, az ellenőrzésnél mértek, akkor már alig volt a szervezetemben. Mivel alig volt, ezért azt mondta az orvos, hogy semmilyen vizsgálat nem kell, kitisztultam. Szerintem, ha ultrahangon nem látszik, a hcg szinted esik le, jó eséllyel te is megúszod a beavatkozást.
Hogy viseled lelkileg?
Nov végén teszteltem,6.db hallvàny,egyre erősödő pozi tesztem volt!
Dec.4-én kezdtem barnàzni,5-én doki,de Uh-on nem làttak semmit,hazaküldtek,8-àn vissza,mert még mindíg barnàztam,akkor küldtek HCG vérvételre,693 volt az eredmény.
8-àn este erős derékfàjdalom,intenzívebb barnàzàs.
9-én vérzés,este kórhàz,akkor màr elvetélés tényét àllapítottàk meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!