Vetélés utáni teherbeesés? Volt valakinek mostanában missed ab-ja?
Mi vártunk 3 hónapot,augusztusban voltam műtéten.Elsőre összejött a baba,de megint missed ab lett a vége.Karácsonykor műtöttek.Most megyek kivizsgálásra.Nem tudják mi az oka hogy nem fejlődik a magzat.
Szívből kívánom,hogy nálad minden rendben legyen!
Szia!
Nekem dec.15-én volt missed ab-om, műtéti befejezéssel.kb.10 hetes lehettem, ikrek lettek volna :-( kÉt hetes kontrollon minden rendben volt, nekem is azt mondta a doki, hogy az első mensi után már lehet próbálkozni újabb babával, mert valóban nagyobb az esély.Mondta, hogy kicsit se gondolkozzak a múlton mikor újból elkezdjük csak pozitívan előre, és bízni.Mondjuk én két mensit megvárok,addig kicsit újra élesztem magam,megyek most vissza dolgozni, és még ott a 3.5 éves kislányom akiből lelki erőt meríthetek.Kívánom a legjobbakat Neked,és próbálj meg pozítívan lenni!
Mi vártunk 3 hónapot,augusztusban voltam műtéten.Elsőre összejött a baba,de megint missed ab lett a vége.Karácsonykor műtöttek.Most megyek kivizsgálásra.Nem tudják mi az oka hogy nem fejlődik a magzat.
Szívből kívánom,hogy nálad minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!