Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után teherbe esni?...

Vetélés után teherbe esni? Volt valakinek mostanában misén ab- a?

Figyelt kérdés
Nekem nov.14en volt misén ab-om, 10 hetes volt.... A doki azt mondta az első mensi után probalkozhatunk. Dec. 20- án jött meg az első, most van peteérésem, próbálkozunk. Azt hallottam ilyenkor hamarabb összejöhet. Az elsővel 6 hónapot próbálkoztunk,remelem most hamarabb sikerül, de felek is, hogy megint elvetélhetek 😕 nektek mik a tapasztalatok?

2015. jan. 4. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nagyon sajnálom első válaszoló h. veled is ez történt :-(

Én újult erővel állok elébe az újévnek,tudom és hiszem idén már hárman leszünk :-) ma kipipálhatom az első menzeszt :-)

Nektek is nagyon szurkolok :-)

2015. jan. 5. 09:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Vagyis a 2. válaszoló :-)
2015. jan. 5. 09:10
 13/18 anonim válasza:

3.vagyok

talan mindegyikunknek + lesz ez az ev minel hamarabb,

es talan a babaink egyutt jatszanak,es figyelnek minket fentrol.

2015. jan. 5. 11:31
 14/18 anonim válasza:
Lanyok,mizujs? Sikerult valakinek?
2015. jan. 16. 11:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát nekem úgy néz ki h ma megjött😔😪 pedig a 9. dpo-n voltak beágyazódásra utaló jelek, szurkált az alhasam, volt kevés rózsaszín folyásom, de az utolsó 4-5 napban barnázáztam, úgyhogy sejtettem, hogy ez most nem jön össze... Pont ma akartam tesztet venni de így már nincs rá szükség...😞
2015. jan. 16. 11:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Remélem nektek összejön!
2015. jan. 16. 11:21
 17/18 anonim válasza:
Sajnalom :( dolgozol amugy? Vay tappenzen vagy?
2015. jan. 16. 12:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Egyéni vállakozó vagyok. Méhészkedünk. Most ilyenkor nincs annyi munka.
2015. jan. 16. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!