Lehet ez veteles?

Figyelt kérdés
Nem tudom h terhes boltam e. Par nappal ezelott eles gorcsos fajdalmat ereztem az alhasamnal es tegnap ugynezett ki mintha megjott volna viszont sokkal intenzivebb most mint szokott lenni es ilyen darabkak vannak benne.

2015. jan. 3. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
igen lehetett. és valószínű kiürült ,de ha holnap-holnaputánra nem múlik doki!
2015. jan. 3. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha rendes ciklus szerinti akkor nem biztos, az is lehet, hogy csak egy kisebb hormonális változás, vagy valami hasonló. Néha nekem is szokott olyan lenni, hogy erősebb és tartalmasabb.

De ha számítottál a babára, akkor megnyugvásként keress fel egy nődokit, vagy csinálj egy tesztet, vetélés után 1-2 napig még lehet hcg a vizeletben.

2015. jan. 3. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:
1 hettel hamarabb jott meg mint vartam. De nekem mar beallt es azert furcsalltam h hamarabb jott meg. Babara nem szamitottam egyaltalan.
2015. jan. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!