Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Verzes mitol lehet fogamzasgat...

Verzes mitol lehet fogamzasgatlo mellett?

Figyelt kérdés
A multkor valoszinuleg elveteltem (gyogyszer mellett!) de UH-n az orvos mar nem latott semmit. O azt mondta veteles de szerinte verzes zavar is lehet stressz miatt. Azt javasolta hogy a nagyon vekony nyalkahartya miatt 2honapig ne hagyjam ki a szokasos 1hetes szunetet a gyogyszer szedessel.. en eddig azt hallottam hogy ezt a modszert hasznaljak a nok ahoz hogy kihagyjanak egy egy verzest. Nekem a szokott idobe megis megjott. Ez miert lehet? Vagy akkor masnal sem mukodik ez a modszer?
2015. jan. 2. 10:40
 1/1 Kittyke777 válasza:
Nem tudom segitek e vele de ami fogamzas gatlot en szedtem annal irta a hasznalati utasitasba hogy elofordulhat a ciklus soran enyhe verezgetes, ez valamilyen mellekhatas, de szerintem ez sosem jelent jot...lehet hogy valtoztatnod kene, es valamilyen mas markaju fogamzasgatlot kiprobalni. Amit en szedtem az nallam huvelygombat okozott, masfel evig szedtem es vegig az volt....sosem volt egy igazan jo egyutt letunk, aztan ahogy elhagytam a gomba is megszunt...lehet nalld is ez csak egy mellekhatas, amit persze az orvosok elore nem mondanak hogy lehet ilyen meg olyan mellekhatasa
2016. szept. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!