Mitől függ, hogy hány napot tartanak bent a kórházban missed ab-al?
Figyelt kérdés
Nem szültem még,szóval lesz laminária is.Itt olvastam,hogy van olyan kórház,ahol reggel felteszik a tágítót,délben műtenek,este hazaengednek.Szolnokon egyik nap laminária,és csak másnap műtét.Mitől függ ez?Orvosa válogatja?2014. dec. 28. 06:28
1/10 anonim válasza:
Szerintem kórháza válogatja. 12 hetesen feküdtem pár napot terhespatológián 10 ágyas szobában, nagyon nagy volt az abortuszos forgalom. Aki még nem szült, előtte nap este jött, aki szült, az aznap reggel. Késő délelőtt - kora délután vitték őket műteni, este mehettek haza, ha minden rendben volt.
2/10 anonim válasza:
Szerintem inkább kórházfüggő. Én nem szültem előtte. Elvileg egy napos lett volna (reggel bemenni, laminária felhelyezése, dél körül műtét és este haza). Sajnos nekem nem tudták felrakni a lamináriát, így estére bent tartottak, másnap délben műtöttek, de utána annyira véreztem, hogy megint nem engedtek haza, így én két éjszakát töltöttem bent, a harmadik nap jöhettem el. :(
3/10 anonim válasza:
Nekem laminária sem volt (első terhességnél). 6+5 hetesen este mentem be az ügyeletre, mert elkezdtem vérezni. Bent tartottak (de nem csináltak semmit), reggel ultrahang, 11-kor műtét, háromkor mehettem is haza.
4/10 anonim válasza:
Több dologtól is függ.pl.hányan várnak műtétre,milyen orvosod van,szültél-e ha nem akkor esetleg zàrt-e a méhszàj.
Én már szültem így aznap hazajöttem sajàt felelőssègre,de voltak ott abortuszosok,nekik első nap tágítás volt és csak másnap műtét.
5/10 anonim válasza:
Szia!
Én most dec.15-én reggel mentem be egy utolsó uh-ra reggel.9-kor felhelyezték a méhszájtágítót és 13-kor volt a műtét.még aznap 18h. után haza mehettem...9-10 héten lehettem, két babát vesztettem...
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó!A szolnoki kórházban voltál?
2014. dec. 29. 05:23
7/10 anonim válasza:
Kórházi gyakorlat válogatja. Nálunk délben befekszel, laminária, reggel 08:00-tól vannak a kisműtétek, 14:00-kor pedig már mehetsz is haza. Csak akkor tartanak bent, ha lázad van vagy nagyon erősen vérzel.
9/10 A kérdező kommentje:
Két nap.Köszi a válaszokat!
2014. dec. 31. 04:26
10/10 hétangyal válasza:
Nekem is a 9. héten vették észre karácsony előtt, hogy nincs szívhang. Karácsony másnapján volt a műtétem. Nem szültem még, de nem volt laminária. Vért vettek, majd három óráig vártam, míg sor került rám, majd este jöhettem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!