Császár után hány napig tartanak bent a kórházban, ha nincs gond?
Figyelt kérdés
Konkrétan az Istvánba megyek, szóval ottani tapasztalatoknak extrán örülnék.2012. nov. 28. 14:12
1/10 anonim válasza:
5 napig ha jól tudom de ez attól is függ hogy mennyire vannak tele a kórtermek...
3/10 anonim válasza:
SOTE I. 5 nap mikori infó? Engem 6 éve és 3 éve is kiengedtek 4 nap után.
4/10 anonim válasza:
Igaz, ez nem Bp, hanem Pécs, de engem a 4. napon kiengedtek. (Ha jól tudom, 3 éjszakát kell bent tölteni.)
5/10 anonim válasza:
Sote I. 4 éves info, illetve most szerdára vagyok kiírva, s hétfőre ígérte a doki, hogy hazaengednek.
6/10 anonim válasza:
Engem SOTE II.-n 3 nap múlva kiengedtek tavaly! :)
7/10 anonim válasza:
5-ös: hm, érdekes. Akkor ez lehet, hogy orvosfüggő, bár ahány császárossal találkoztam a 2 szülés során, mindenkit 4 nap elteltével engedtek ki (sőt egyiküket 3 nap múlva, de neki vissza kellett mennie varratszedésre, míg nekünk, többieknek az utolsó napon kiszedték).
8/10 anonim válasza:
4 hete szültem a második gyermekem az Istvánban, 3 nap után hazamehettem. Kedden reggel 5-kor szültem, pénteken már otthon voltunk, az első babám meg délután 4-kor született, vasárnap, szerdán engedtek haza.
9/10 anonim válasza:
Remélem érthető volt, mindkét gyerek az Istvánban született. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, kedvesek vagytok!
2012. nov. 30. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!