Ha bármi gond lenne akkor ugye tudnék róla? A kórházban szóltak volna? Rajta lenne a zárón?
Első baba, gyors szülés volt, de fájás gyengeségem volt és a köldökzsinór is 1x a nyakán volt. 9/10-es az apgar értéke. Fejlődési rendellenesség nem látható, jelenleg kóros tünete nincs.
De nagyon félek az értelmi sérülésektől, hiperaktivitástól. Ha bármi gond lenne akkor már szóltak volna ugye? Vagy van amit pár napos korban még nem lehet kiszűrni?
Ne haragudjatok, de nagyon félek, hogy bármi gond lesz.
sokan születnek úgy hogy a nyakukon van a köldökszinor.
te is írtad,hogy semmi kórósat nem találtak.nyílván mindent nem lehet kiszűrni párnapos babáknál,de ha nagy gond lenne akkor szóltak volna.
Az én lányom 4/10-es apgárral született,és újra is kellett éleszteni.és nincs semmi baja se az értelmével se fizikilag.
Köszönöm.
Rettegek mindentől, félek, hogy beteg, félek, hogy én teszem azzá. Az előbb is kicsit durvábban sikerült a büfizéshez a vállamra borítani és azóta sírok. Félek, hogy nem tudok rá vigyázni.
nem szenvedsz egy kis szülés utáni depresszióba?
ne érts félre,nem kötekedésnek szántam a kérdést.
De lehetséges.
Bár én úgy tudtam a szülés utáni depresszióba esők ártani szeretnének maguknak és a babának. Én pedig inkább rögeszmésem nem szeretnék ártani, mindent megkérdezek magamtól jó e így. Már volt, hogy a védőnőt hívogattam. Nagyon nagy bennem a félelem.
én még nem hallottm,hogy akiszülés utáni depr. szenved az ártani akarna a babájának.
nekem ezek voltak a tüneteim:
levertség,
mindenen elsírtam magam,
rossz kedv egésznap,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!