Ha bármi gond lenne akkor ugye tudnék róla? A kórházban szóltak volna? Rajta lenne a zárón?
Figyelt kérdés
Első baba, gyors szülés volt, de fájás gyengeségem volt és a köldökzsinór is 1x a nyakán volt. 9/10-es az apgar értéke. Fejlődési rendellenesség nem látható, jelenleg kóros tünete nincs.
De nagyon félek az értelmi sérülésektől, hiperaktivitástól. Ha bármi gond lenne akkor már szóltak volna ugye? Vagy van amit pár napos korban még nem lehet kiszűrni?
Ne haragudjatok, de nagyon félek, hogy bármi gond lesz.
2011. aug. 12. 13:06
11/14 anonim válasza:
előző vagyok azt akartam még írni, hogy nem tudom majd miért sír :)
12/14 anonim válasza:
szia irj nekem privit ha van kedved levelezni beszélgetni, megértelek. zsuzsi
13/14 anonim válasza:
Aki ártani akar a gyerekének, az már nem depresszió, hanem pszichózis, nagyon súlyos és kezelendő dolog. Ellenben a depresszió szinte általános, mélypontja szülés után 5 nappal van, hormonális változások okozzák. Gyakran az első néhány hét sírdogálással, rossszkedvvel, félelemmel telik, de el szokott múlni! Szerintem a Te helyzeted nem olyan súlyos, hogy kezelni kellene, általában a családtagok jelzik, ha tényleg bajt látnak.
14/14 anonim válasza:
Hű, bocs, ezt másik kérdéshez akartam írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!