Mi lehet ez? Nagyon fontos?
Figyelt kérdés
Nagyon sotet veres nyalkas folyasom van de csak akkor ha pisilok utana egy kicsi jon .3 .napja van igy .mi lehet ez??2014. dec. 15. 11:25
1/10 anonim válasza:
Babát vársz? Vagy vetélés után vagy?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes nem tudok rola plus nem vagyok veteles utan.de mi lehet ez egy kicsit gorcsol a hasam ?
2014. dec. 15. 12:21
3/10 anonim válasza:
Csak mert a vetélés témába tetted...lehet akár gyulladás stb...mindenképp el kéne menned dokihoz..
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor terhesseg nem lehet?? Vagyis veteles? Mert csak Kkor jon ha vceztem utana
2014. dec. 15. 12:54
5/10 anonim válasza:
Védekeztek? Késik a mensid? Ha igen,csinálj tesztet. A nőgyógyász sem fog erre mit mondani látatlanban. Nekem gyulladás miatt együttlét után volt vérzésem.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem pisiles utan ez mar a 4.napja
2014. dec. 15. 22:20
8/10 A kérdező kommentje:
csak most nincs doki szabadságon van
2014. dec. 16. 07:17
9/10 anonim válasza:
Akkor menj el másikhoz,vagy sztkba,vagy másik kórházhoz. Nem lehet tudni mi a bajod,ha vársz ki tudja mi fog történni. Hány éves vagy?
10/10 A kérdező kommentje:
21 de most már több jön csak jövöhéten lesz orvos
2014. dec. 18. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!