Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab utani masodik...

Missed ab utani masodik menzitek mikorra jott meg milyen volt?

Figyelt kérdés
2014.9.15.-én volt missed ab-m 14/4 hetesen, az elso menzim oktober 20.-an jott meg tehat 5 hetre, ma kelett volna hogy megjojjon a masodik es semmi a hasamban sokszor erzem a mindjart megjon erzest, es az egyik pillanatban felfalnam az egesz hutot a masik pillanatban pedig hanyingerem van...a csoki eves nalam menzi elott normalis... nektek missed utan hogy alakultak a dolgok ?
2014. nov. 19. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnálom :-( Én 11 hetes voltam. Nekem a másodiknak 8 nap múlva kell megjönnie,nekem már két napja megjön érzésem van. A válaszokra én is kíváncsi lennék...
2014. nov. 20. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is szeptemberben veszítettem el a kislányunkat (nem sokkal utánad). A 22. hétben jártunk már.

A ciklus.hu oldalon vezetem évek óta a menstruációmat. Ott beállítottam a napot, amikor befejeződött a terhességem. :( A gép rögtön kidobta, hogy mikor kell megjönnie. A szülés utáni első menszesz csak 1 napot késett (okt.19.). Ez csak 4 napig tartott és nem volt valami erős. A második menszesz napra pontosan jött meg (nov.14.). Ez már 5 napos volt és 3 napig nagyon erős vérzésem volt (legalábbis a korábbiakhoz képest).

Én nagyon bizakodó vagyok és örülök, hogy ilyen szépen visszaállt a régi rend. Remélem ezzel azt akarja üzenni a testem, hogy felkészült egy újabb kisbabára és Vele már minden rendben lesz....

Ja igen, és ami változott. Korábban nagyon görcsölt a hasam, mielőtt megjött. Általában gyógyszert is be kellett vennem, annyira görcsölt. Most - a szomorú esemény után - nem görcsöltem a menstruációk előtt, éppen csak megéreztem, hogy picit fájdogál a hasam és már meg is jött.

2014. nov. 21. 21:52
 3/3 anonim válasza:
Váááá
2014. dec. 14. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!