Missed ab utani masodik menzitek mikorra jott meg milyen volt?
Én is szeptemberben veszítettem el a kislányunkat (nem sokkal utánad). A 22. hétben jártunk már.
A ciklus.hu oldalon vezetem évek óta a menstruációmat. Ott beállítottam a napot, amikor befejeződött a terhességem. :( A gép rögtön kidobta, hogy mikor kell megjönnie. A szülés utáni első menszesz csak 1 napot késett (okt.19.). Ez csak 4 napig tartott és nem volt valami erős. A második menszesz napra pontosan jött meg (nov.14.). Ez már 5 napos volt és 3 napig nagyon erős vérzésem volt (legalábbis a korábbiakhoz képest).
Én nagyon bizakodó vagyok és örülök, hogy ilyen szépen visszaállt a régi rend. Remélem ezzel azt akarja üzenni a testem, hogy felkészült egy újabb kisbabára és Vele már minden rendben lesz....
Ja igen, és ami változott. Korábban nagyon görcsölt a hasam, mielőtt megjött. Általában gyógyszert is be kellett vennem, annyira görcsölt. Most - a szomorú esemény után - nem görcsöltem a menstruációk előtt, éppen csak megéreztem, hogy picit fájdogál a hasam és már meg is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!