Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Azt szeretnem kerdezni h volt...

Azt szeretnem kerdezni h volt egy missed ab elso terhesseg lett volna. Mindent be tartottam amit a doki mondott 2hetet kellet varjak sexel tegnap volt az elso h osszebujtunk de ma reggel elkezdett fajni a mehem szur es feszul ez miert van?

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Mert MINIMUM 6 hetet kellett volna várni a szexszel!
2014. nov. 10. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
elso terhessegem lett volna velem meg soha ez elott nem volt ilyen es nekem a doki annyit mondott h ketto hetig ne legyen semmi sex es en ezt be is tartottam gondoltam csak tudja egy no doki h mit mond es biztam benne. masik fejet nem kell egybol le orditan!!
2014. nov. 10. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el,hogy egy orvos ilyet mondott volna!Ez komoly műtét,nem gondolod,hogy regenerálódnia kellene a szervezetnek?Ne is csodálkozz ha nem lehet többé gyereked!
2014. nov. 11. 05:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Nehezen tudom elképzelni, hogy 2 hetet mondott a doki.

Szülés/vetélés/abortusz után mindig 6 hetet mondanak.

2014. nov. 11. 05:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig nekem is két hetet mondott. 8 hetesen vetéltem el, a végén műtéttel. Két hét múlva visszamentem, megvizsgált és áment mondott a szexre. Az más kérdés, hogy köszöntem, nem kértem.
2014. nov. 11. 11:21
 6/7 A kérdező kommentje:
pedig a doki annyit mondott, es en be is tartottam sot mar azota eltelt 4 het es tegnap elott bujtunk ossze! tegnap fel is hivtam a dokit megbeszzeltun mara egy ido pontot es megyek be. de mar tegnap estere el is mult a fajas es ma sem jelentekzett.
2014. nov. 11. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 hetet mondott az orvos missed ab után!!
2014. dec. 8. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!