Ez a tortenetem van olyan akivel hasonlo tortent?
Sajnálom, hogy már ilyen fiatalon átestél egy ekkora tragédián. Én már 30 is elmúltam és szeptemberben éltem át szinte ugyanezt. :( Nekem már van egy gyerekem, így azért könnyebb az esetet feldolgoznom, nem első baba lett volna. Persze, attól nagyon fáj, és fog is fájni örökké, de nem ugyanaz, mint egy elsőt elveszíteni.
Ha még mindig ennyire megvisel, akkor keress meg szakembert, vagyis pszichológust, mert Ő tud segíteni.
Nézz utána, hogy a városban, ahol élsz, van-e gyászfeldolgozó csoport, Ők is tudnak segíteni.
Ha meg fogamzásgátló mellett estél teherbe, akkor nem értem mire ez a nagy "gyász" a részedről.
A gyógyszert elvileg pont azért szedjük, hogy ne legyen baba, úgyhogy nem igazán értelek.
Akkor mégegyszer, azoknak akik nem tudják elolvasni, hogy milyen kategória, milyen kérdésére írnak. Ezt a kérdést a vetélés, missed ab. témájában tette fel egy fiatal nő, akinek volt egy középidős vetélése, amely gyakorlatilag szülés volt és a baba nem élte túl, mivel még csak 24. hétben járt.
Felnőtt érett, nagyvetélésen átesett nőként azt kérem, hogy ne bántsátok már ezt a fiatal nőt, mivel segítséget kér abban, hogy feldolgozza a gyermeke elvesztését. Ha semmi okos és értelmes tanács segítség jó szó nem jut eszedbe, akkor fogd a klaviatúrádat aztán írogass az állatok kategóriába valamit.
Borzalmas amit itt egyesek művelnek. Írhatnék Neked kedves Utolsó a gyászról, de lehet, hogy nem értenéd meg. Csak legyen olyan életed, hogy ne is kerülj szembe vele, hogy milyen az amikor meghal a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!