16-hetes vagyok, vérzek és görcsölök. Megmaradhat a babám?
Mensi szerű görcsök kb 2-hete vannak eddig főleg fekvő helyzetben erősödött. Gondoltam nyúlnak a szalagok stb..
Tegnap délután észre vettem hogy pecsételő vérzésem van .A pecsételés tart még ,de ma már erős görcseim vannak.
Voltam dokihoz magne b6 ot javasolt és pihenést.Erősödő vérzés esetén kórházat.
Szia. Szerintem, ha bármi kétség van benned, h valami nincs rendben, szerintem menj az orvosodhoz/kórházba és nézesd meg magatokat, még akkor is ha végülis hiába mentél, mert nincs semmi baj. A következő terhességemnél tutira én is igy teszek.
Én most vesztettem el az én picimet, bár én még csak 10 hetes voltam, nekem is pecsételő barnázással kezdődött, ami mellett először még szivhang is volt, ezután nem mentem, mert ugy gondoltam én is egy kis barnázás biztos nem jelent bajt. Hát bizony bajt jelentett, mikorra erősebb lett a még szintén barnázás, mentem a nőgyógyászhoz, de már késő volt. Tegnap volt műtétem.
Nem rémisztgetni akarok, de most már igy utólag azt mondom jobb félni mint megijedni. Inkább nézzenek meg többször hiába...
Nagyon szoritok nektek, és jó egészséget kivánok!!!
Persze irni fogok :) !
Nem értem hogy ha meg tudják akadályozni a rossz folyamatok,miért nem utaltak be.Miért várják meg hogy "ömöljön" a vér, vagy visitsak a görcsöktől.
Rettenetes érzés amikor bemegyek a wc re és azt látom amit....
Szia!
3. Vagyok!
Nekem vizsgalat masnapja volt, pedig csak mehszajat nezett...
utana szexnel en is gorcsoltem, ketszer probaltuk meg osszesen.
veszekedesnel ugyanugy megindult a verzes...
menj vissza ultrahangra es megnyugszol!
Mocorogni erzed ot?
A görcsös fájdalom megszünk. Kevés barnás pecsételés még van.
Sokat pihenek,és sikerült egyenlőre megnyugodnom.
Köszönök minden választ,és biztatást! :)
Nagyon orulok!! :)
Kitartast (foleg neki!!)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!