Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 16-hetes vagyok, vérzek és...

16-hetes vagyok, vérzek és görcsölök. Megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés

Mensi szerű görcsök kb 2-hete vannak eddig főleg fekvő helyzetben erősödött. Gondoltam nyúlnak a szalagok stb..

Tegnap délután észre vettem hogy pecsételő vérzésem van .A pecsételés tart még ,de ma már erős görcseim vannak.

Voltam dokihoz magne b6 ot javasolt és pihenést.Erősödő vérzés esetén kórházat.

2014. nov. 6. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Szerintem, ha bármi kétség van benned, h valami nincs rendben, szerintem menj az orvosodhoz/kórházba és nézesd meg magatokat, még akkor is ha végülis hiába mentél, mert nincs semmi baj. A következő terhességemnél tutira én is igy teszek.

Én most vesztettem el az én picimet, bár én még csak 10 hetes voltam, nekem is pecsételő barnázással kezdődött, ami mellett először még szivhang is volt, ezután nem mentem, mert ugy gondoltam én is egy kis barnázás biztos nem jelent bajt. Hát bizony bajt jelentett, mikorra erősebb lett a még szintén barnázás, mentem a nőgyógyászhoz, de már késő volt. Tegnap volt műtétem.

Nem rémisztgetni akarok, de most már igy utólag azt mondom jobb félni mint megijedni. Inkább nézzenek meg többször hiába...

Nagyon szoritok nektek, és jó egészséget kivánok!!!

2014. nov. 7. 10:35
 12/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Majd ird meg h mi van veletek!
2014. nov. 7. 10:43
 13/23 A kérdező kommentje:

Persze irni fogok :) !

Nem értem hogy ha meg tudják akadályozni a rossz folyamatok,miért nem utaltak be.Miért várják meg hogy "ömöljön" a vér, vagy visitsak a görcsöktől.

Rettenetes érzés amikor bemegyek a wc re és azt látom amit....

2014. nov. 7. 11:32
 14/23 anonim ***** válasza:

Szia!

3. Vagyok!

Nekem vizsgalat masnapja volt, pedig csak mehszajat nezett...

utana szexnel en is gorcsoltem, ketszer probaltuk meg osszesen.

veszekedesnel ugyanugy megindult a verzes...

menj vissza ultrahangra es megnyugszol!

Mocorogni erzed ot?

2014. nov. 7. 12:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Kérdező! Tudom, hogy nem könnyű, de próbálj emg pihenni és nem rágörcsölni a dologra! Nekem erős vérzésem volt a 6. héten, görcsökkel, a vérzés olyan volt, mint egy rendes menstruáció, nagyon sötét piros vérrel, bőven.. egyszeri alkalom volt, gyógyszert nem kaptam rá, csak szedben kellett azt amit addig is! A babám nem ment el a vérzés miatt!!! Amiatt beteg sem eltt!! Szóval nincs minden elveszve!!! Sok erőt kívánok, történjen bármi! :)
2014. nov. 7. 14:59
 16/23 anonim ***** válasza:
Drága kerdezo, az en tortenem nem tul megnyugtato, én szeptember 15.-én 14/4 hetesen vetéltem el. Nálam is pecsételo verzessel kezdodott az egesz, nekem ugyan gorcseim nem voltak, szept. 12.én voltam dokinál kaptam duphastont 3x1 et es magne b6-ot 3x2-ot.. es 15.-en reggel arra ebredtem hogy elfolyt a magzatvizem... én a helyedben mennek az ugyeletre es inkabb befekudnek a korhazba ott mégiscsak biztosabb... én sajnos bánom hogy nem ezt tettem....
2014. nov. 9. 21:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok?
2014. nov. 10. 15:58
 18/23 A kérdező kommentje:

A görcsös fájdalom megszünk. Kevés barnás pecsételés még van.

Sokat pihenek,és sikerült egyenlőre megnyugodnom.

Köszönök minden választ,és biztatást! :)

2014. nov. 10. 21:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Nagyon orulok!! :)

Kitartast (foleg neki!!)!

2014. nov. 11. 15:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta, kedves kérdező?
2014. nov. 24. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!