Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab utáni kontrollon...

Missed ab utáni kontrollon nem vizsgál a doki?

Figyelt kérdés
Missed ab után 2 héttel kontrollra kellett mennem. A doki nem vizsgált meg, "mivel nem fáj a hasam ,nincs panaszom". Sőt szerinte házaséletet is lehet már élni. A következő babával is csak 2 mensit kell megvárni, de ha előbb besikerül, az sem baj. Szerintetek nem koraiak még ezek a dolgok? Mindenhol azt olvasom hogy 3-4 hetet kell várni. A babával meg 3-6 hónapot. Honnan tudja hogy zárt a méhszáj és mehet a házasélet, ha meg sem vizsgált?
2014. nov. 5. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt és amikor műtöttek akkor nézték a méhszájat, amikor mentem kontrollra nem vizsgáltak meg mert nem volt panaszom.

nekem a házaséletre azt mondták már lehet a babára meg 3 hónapot de ha előbb jön nem baj.

2014. nov. 5. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megvizsgalnia meg kellett volna. Menj el masik dokihoz. Bemondasra ne adj soha, az ilyenek lusta dokik.

Nekem is volt missed ab. megvizsgalt utana kontrollon, sot masik doki si megvizsgalt (korhazi es sztk-s is visszarendelt).

Az hihy mennyit varsz orvos koratol es iskolajatol, felfogasatol fugg, no meg attol is mikor volt hanyadik heten missed ab. es milyen okot talaltak vagy nem talaltak.

Nekem 4 orvos harom kulonbozot mondott.

A legujabb felfogas szerint elso rendes menszezs utan (alt. 1 honap) azt mondjak mehet is ujra a baba projekt ...azert tudok peldat arra aki ezt beszivta de minden eset mas.

Altalaban 3-6 honapot mondanak. Nekem akik ezt mondtak az egyik csak ugy mondta, higy varjak legalabb 3-at, egy masik azzal mondta, hogy varjam meg, amig a szokasos menszeszeim lesznek (azaz amit en annak gondolok, hohy olyan mint elotte volt), es ez olyan 3-6 honap lesz szerinte, de majd en latom ugy is.

Es volt egy doki aki szerint nem a honapok szamitanak, hanem az higy lelkileg tultettem-e magam a missed ab., a korhazi szarsagokon es fizikailag is jol vagyok-e?

Tehat mindenki jol mondja, de te dontesz. Vizsgalatra menj vissza nezzenek meg rendesen az a legfontosabb.

aztan hajra, sok sikert!

2014. nov. 5. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem megvizsgált, pedig nem volt panaszom.
2014. nov. 5. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy még várnom kellene. 13 hetes voltam a műtétkor, de akkor már hetek óta nem élt a baba. Kedves első válaszoló ti mennyit vártatok?
2014. nov. 5. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elsonel 5 honapot
2014. nov. 5. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 10 hetesen voltam missed ab-on.3 hét múlva kellett mennem a szövettan eredményért.Senki nem vizsgált meg,a doki annyit mondott 3 hónap múlva lehet próbálkozni.
2014. nov. 6. 05:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 22 hetesen szültem meg a halott kislányunkat. :( Másnap már hazaengedtek a kórházból, de a doki megvizsgált lent is és UH-val is megnézett. Most voltam 6 hetes kontroll vizsgálaton nála (már magánban) és újra megnézett kézzel és hüvelyi UH-val is. Szerintem ez a minimum. Én is nyugodt vagyok, mert tudom, hogy minden rendben és 2 hónap múlva elkezdünk újra próbálkozni.
2014. nov. 6. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Látom, nem pont mai a kérdés, de azért válaszolok.

Nekem 2 héttel a műtét után volt kontroll, a doki megvizsgált kívül-belül ("normál" vizsgálat + hasi UH), és 6 hétig tilos volt a szex!

2014. nov. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!