Missed ab utáni kontrollon nem vizsgál a doki?
Nekem is volt és amikor műtöttek akkor nézték a méhszájat, amikor mentem kontrollra nem vizsgáltak meg mert nem volt panaszom.
nekem a házaséletre azt mondták már lehet a babára meg 3 hónapot de ha előbb jön nem baj.
Megvizsgalnia meg kellett volna. Menj el masik dokihoz. Bemondasra ne adj soha, az ilyenek lusta dokik.
Nekem is volt missed ab. megvizsgalt utana kontrollon, sot masik doki si megvizsgalt (korhazi es sztk-s is visszarendelt).
Az hihy mennyit varsz orvos koratol es iskolajatol, felfogasatol fugg, no meg attol is mikor volt hanyadik heten missed ab. es milyen okot talaltak vagy nem talaltak.
Nekem 4 orvos harom kulonbozot mondott.
A legujabb felfogas szerint elso rendes menszezs utan (alt. 1 honap) azt mondjak mehet is ujra a baba projekt ...azert tudok peldat arra aki ezt beszivta de minden eset mas.
Altalaban 3-6 honapot mondanak. Nekem akik ezt mondtak az egyik csak ugy mondta, higy varjak legalabb 3-at, egy masik azzal mondta, hogy varjam meg, amig a szokasos menszeszeim lesznek (azaz amit en annak gondolok, hohy olyan mint elotte volt), es ez olyan 3-6 honap lesz szerinte, de majd en latom ugy is.
Es volt egy doki aki szerint nem a honapok szamitanak, hanem az higy lelkileg tultettem-e magam a missed ab., a korhazi szarsagokon es fizikailag is jol vagyok-e?
Tehat mindenki jol mondja, de te dontesz. Vizsgalatra menj vissza nezzenek meg rendesen az a legfontosabb.
aztan hajra, sok sikert!
Látom, nem pont mai a kérdés, de azért válaszolok.
Nekem 2 héttel a műtét után volt kontroll, a doki megvizsgált kívül-belül ("normál" vizsgálat + hasi UH), és 6 hétig tilos volt a szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!