Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » A terhességem sajnos elhalt...

A terhességem sajnos elhalt 8hetesen. Miért?

Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kiváncsi,hogy pl:a párom spermájának a minőségével volt a probléma?? Vagy esetleg velem?vagy mindkettőnkel? olvasgattam utána de az,hogy a 'természet szelektációja'volt rá a válasz abból nem igazán derűl ki...
2014. okt. 7. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni, még az orvos sem tudja. Én is vetéltem el.
2014. okt. 7. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

az életképes magzatok bármilyen körülmények közt megmaradnak. amelyikben létrejött olyan károsodás, ami az élettel összeegyeztethetetlen akkor az el fog menni.

nem vigasztal, de bele kell törődni és tovább próbálkozni.

2014. okt. 7. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább most,mint félidő után.
2014. okt. 7. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ennyi a válasz, amit megtaláltál a neten. A természet tudja, hogy melyik babának kell megszületnie és melyiknek nem. :( Valószínűleg beteg lett volna, így inkább most, mint később. Én már túl voltam a terhességem felén...:(
2014. okt. 8. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!sajnos még nemsikerült feldolgoznom nem is fogom tudni..de majd talán az idő segit!! :( nektek is kívánom az egészséges babák várását!!
2014. okt. 8. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is 8 hetesen volt vetélésem. Utólag kiderült, hogy progeszteronhiány lehetett. Teljesen egészséges volt, csak a szervezetem nem termelt elég progeszteront a megtartáshoz.

Szóval van olyan, hogy az embrió beteg meg van, hogy a nő szervezete nem tudja megtartani.

2014. okt. 8. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
annyit még mondanék, ha lesz később gyereked, számolj majd be neki a vetélésről(persze, ha már lesz annyira érett, hogy felfogja). sok problémától óvnád meg tőle.
2014. okt. 9. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is 8 hetes vagyok, voltam. Sajnos ma tudtam meg, hogy nem ver a kicsi szive. Hát majdnem az egyém is megszakadt. Még nem tudom, hogy leszek képes ezen keresztül menni.
2014. okt. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!