Hogy lehet az, hogy nem vetéltem el?
Figyelt kérdés
12hetes últrahangra érkeztem és ott közölték velem,hogy baj van!Egy 13mm-es élet jelenséget nem mutató embry-ot látnak,szakadozott szélű petezsákkal..olyan 8-9hetesen elhalhatott már.miért nem öntött el a vér?miért nem indult be a vetélés?missed ab műtét lett a vége..2014. szept. 28. 08:28
1/5 anonim válasza:
Nálan sem indult be. Nem véreztem, nem görcsöltem. Csak az ultrahangon derült ki, hogy már 2 hete nem él. Nem törvényszerű a vérzés, és a görcs.
Előbb utóbb magától is kilökődött volna.
3/5 anonim válasza:
Én 10 hetesen mentem be a kórházba mert "barnáztam" Nem volt szívhang,engem is műtöttek...Nagyon sajnállak,tudom mit érzel.
4/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek indul be a spontán vetélés folyamata! Az én 9 heteském sem ment el magától! :/ Műtéttel vették el tőlem... 3 hétig volt apocimban Angyalkaként! Sajnálom ami történt!
5/5 anonim válasza:
Velem is ez történt. :( 8 hetesen megállt a fejlődésben, 12 hetesen vették észre, hogy nincs szívhang. És a műtét után múltak el a terhességi tünetek is (émelygés, hányinger, mellfeszülés) 4 héten keresztül a legapróbb jele sem volt, hogy valami nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!