Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mi miatt lehet az ha egy nő...

Mi miatt lehet az ha egy nő elvetétel két terhessége során is de elvileg semmi szervi baja nincs?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 14:03
 1/10 anonim válasza:
Nem ártana többet tudni a családi hátteréről. Lehetnek esetleg lelki okai is az elvetélésnek, ha a szervi problémák valóban kizárhatóak. Bár lehet, én ellátogatnék más orvoshoz is, hátha tud valami okosat mondani.
2014. aug. 29. 14:05
 2/10 anonim válasza:
Ismerek olyan aki 5x vetélt el és semmi baja nem volt! De nem adták fel és a 6. próbálkozásra megszületett a kislányuk. Szegény borzasztóan ki volt a sok vetélés miatt!
2014. aug. 29. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:

lehet genetikai oka is

am meg a legtöbb kora terhesség (70%) elmegy az első 2-3 hétben - sokszor úgy h a nő nem is veszi észre

2014. aug. 29. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:

szia!Én7* vetéltem és makk egészséges vagyok és a férjem is. voltunk genetikai tanácsadóba,hematológián és egy rakás vérvételen de semmi.A dokik azt mondták így jártam ez van...

aztán most 5 hónapos a kisfiam.(8.-ra sikerült)

2014. aug. 29. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet egy ok,ha a progeszteron nevű hormont nem tudja kellő mennyiségben termelni a szervezeted.
2014. aug. 29. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Én háromszor vetéltem, semmi "komoly" szervi bajom nincs, a rengeteg orvosi vizsgálat szerint.(az egyik petevezetékem eredésnél zárva, de ez nem ok a vetélésekre) Aztán elmentem természetgyógyászhoz, aki megállapította, hogy nem tudom emészteni a tejet és ez úgy jelentkezik, hogy lezárja a méhemben az ereket és nem tudom táplálni a magzatot. Aztán elhagytam a tejet, amíg teherbe nem estem, ill. a terhesség alatt. Most 2 és fél éves a lányom.
2014. aug. 29. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
pajzsmirigyedet nézetted?
2014. aug. 29. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen ismerősöm, ő baromi vékony volt. Magára szedett 10 kilót és azóta 5 gyereke van.
2014. aug. 30. 00:38
 9/10 anonim válasza:
A progeszteron-hiányt biztosan kizárták? Mérték a hormonszintjét a menstruációs cikluson belül? Ha szükség van rá, létezik egy nagyon jó természetes eredetű progeszteron krém, amelyik nem szintetikus hormon.
2014. aug. 31. 08:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezek a vetélések erősítik a méhet, méhfakat.
2014. aug. 31. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!