Spontán vetélés után a következő hónapban lehetek újra terhes?
Figyelt kérdés
2014. június 30-án pozitívat teszteltem, viszont július 2-án erős vérzés kíséretében megjött. Voltam orvosnál, a korai vetélés beavatkozás nélkül lezajlott. Azt mondta, nyugodtan próbálkozzunk, mert nem került sor műtétre. Szót fogadtunk... Szerintetek lehetek megint terhes, vagy felborult a ciklusom?
Egyáltalán lehetséges, hogy van peteérés a következő hónapban? Július 17-én éreztem, hogy nagyon feszít a jobb oldalon (mindig éreztem korábban is a peteérést), valamint kb. egy hét múlva - és azóta is - mindjárt megjön érzésem van. A teszt negatív, a hőm a magasban. Ja, és a mellem szivárog. A doki nézett hormonokat is, amikor a vetélés után elnéztem hozzá, mindent rendben talált.
2014. júl. 29. 19:33
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok, aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök. Nekem holnap kéne nem megjönnie, de sajnos meg fog érkezni, elég egyértelműen érzem. Remélem, Ti babásodtok mielőbb!
2014. okt. 25. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!