Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 7 hetes terhes vagyok, ma...

7 hetes terhes vagyok, ma reggel vérzésre ébredtem, nagy a kockázat hogy elvetélek?

Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem hogy vérzek, nem bőséges, de nem is mondanám kevésnek. Elmentem egyből a kórházba, az orvos annyit mondott hogy mivel úgyse szeretném megtartani, csak akkor fektetnek be ha a baba nem él, mert ha még él akkor nincs értelme bent tartani... A baba életjelensége kimutatható, pöttyökben vérzek, illetve görcsöl a hasam is. Nem egészen tisztán értettem az orvost hogy most azt kellene várnom hogy haljon meg a magzat??? Kicsit ez durva nekem, az abortuszra is csak nagyon nehezen tudtam lelkileg rávenni magam, de az hogy azt kelljen várnom hogy mikor megy el magától elég ijesztően hangzik. Valakinek tapasztalata van erről? Tényleg most el fogok vetélni? Az orvosom semmi konkrét dolgot nem mondott.
2014. júl. 29. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
kedves 7/10 nem elég " csak a szeretet" ... de lássuk az anyagiakat jó ?? 1 csom pelus : 5000e ft/ hó, tápzer, 2000ft/ csom számoljunk 2 vel, popsitörlő : 400ft, szóóval, 10e ft egy gyerek ha az ellétésról beszélünk, gondolom sziveen adnának holmikat ismerősök barátok ajándékba, nem tudom miről beszélünk....
2014. aug. 1. 06:42
 12/12 anonim ***** válasza:
ja. Egy 10 darabos gumi meg vagy 600 Ft.
2014. aug. 12. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!