Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Erzsébeten vagy a környéken...

Erzsébeten vagy a környéken keresek nőgyógyászt (magán se gond). Kit ajánlotok? Többi lenn.

Figyelt kérdés
21 èves 2 spontán vetèlèsem volt már az utòbbinál műtöttek is.Nem neveznèm meg az orvosom de minden előjelre azt mondta hogy csak túl aggódom ès felesleges bemennem vizsgálatra,az utóbbinál azt mondta hogy majd csak a 3. vetèlès után küld el vizsgálatokra.A szövettani eredmènyről is csak virágnyelven beszèlt hogy mèg vèletlen se èrtsek belőle semmit.Olyan orvost keresek akinek nem jelent pròblèmát ha felhìvom ha valami pròblèmàt èszlelek ès aki szìvessen válaszol a kèrdèseimre.Ha tudtok ilyet ìrjatok lègyszi
2014. júl. 14. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Dr Csatlós Éva, klinikai háttere a SOTE I.

Nála szültem, jó szívvel ajánlom.

1202 Budapest, Kossuthfalva u. 19/1

Előjegyzés: +36 20 508 7323

2014. júl. 14. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jó orvost szeretnél erzsébeten Dr Makai Zsolt. Mindent elmagyaráz, és minden kivizsgálásra elküld. Én lombikos voltam, sajnos nem sikerült, de a problémát ő tárta fel, és nagyon empatikus. A JF Délpestiben dolgozik, és van magánrendelője is a Topánka utcában.
2014. júl. 15. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja! És nem kér sokat!
2014. júl. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!