Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » A férfi és észreveheti ha...

A férfi és észreveheti ha elvetélt a barátnője?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, de nem vagyok otthon a témában. Barátnőm elvileg kórházba van, és elvetélt. (Nem tudom meglátogatni, nem részletezném) Nem akartam volna megtartani, nagyon korai lett volna még, de végül is beleegyezett az abortuszba. Úgy látszik nem lesz rá szükség, kérdésem csak annyi, ha hazudna az úgy is kiderül nem? Elvileg tágabb a méhszáj és 2 hétig szexelni se ajánlott fertőzésveszély miatt.

Erről biztos tájékoztatni fogják, már ha igazat mondott. Tehát ha arra kerülne a sor, hogy látom meztelenül, akkor valaminek látszódnia kell, hogy nem rég vetélt el nem? Még csak néhány hetes volt

2014. júl. 2. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mond hány éves vagy? Tudod te hol a méhszáj? Max annyi látszódna, hogy vérzik.
2014. júl. 2. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Klassz kapcsolat lehet...

Ha meztelenül látod, semmit nem látsz rajta. Főleg nem a méhszáját. Viszont vetélés után minimum egy hétig menzeszhez hasonló vérzés van, de lehet, hogy még tovább is. És nem 2 hétig nem lehet szexelni, hanem 6 hétig.

2014. júl. 2. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Én vetéltem el, de ez kívülről nem látszik, főleg nem a méhszáj, de még ha látnád is a méhszáját,nem tudnál semmit megállapítani,mert nem vagy orvos,és nem értesz hozzá. Vetélés után is van pár nap vérzés (nekem egy hét volt). És az együttlét 6 hétig kerülendő,ugyanugy mint abortusz,vagy szülés után!
2014. júl. 2. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Látni semmit nem fogsz rajta. De ha a családi kasszából hiányzik 30 000 ft akkor abortusz volt.
2014. júl. 2. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérd el tőle a zárójelentést.....

Amúgy biztos együtt kellene nektek maradni?????

2014. júl. 2. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
jezusom,de buta vagy...
2014. júl. 4. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod meglátogatni...? Fogadjunk házasság mellett szeretőt tartassz és ezért a nagy ijedtség... remèlem nem vetélt el, izguljál csak.
2014. júl. 6. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát hacsak nincs UH szemed akkor nem látsz semmit. Ha vérzik mindkét esetben természetes. Ha a kórházban sem látogathatod meg akkor miben reménykedsz? Szerinted fogod még meztelenül látni valaha? Ilyen hülye kérdést feltenni!!!
2014. júl. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!