Azthiszem terhes voltam, s ma megjött a vérzésem, ez annak a jele, hogy elment a babám?
Lehet butának tűnök, de nagyon kiborultam. Fogamzásgátlót szedtem, de egy szem kimaradt, talán ezért eshettem teherbe. tesztet nem csináltam,mert féltem. kb három hétig(egészen ma reggelig) gyakorta rosszulléteim voltak, reggel-meg a nap folyamán többször is hánytam. 4 napja erős alhasi fájdalmaim voltak,szinte elviselhetetlen volt- ma megjött a vérzésem, de vérzés folyamán wc-n vettem észre,hogy kijött belőlem egy nagyobbacska csomó(majdnem ököl nagyságú). mi lehetett az?
csúfos-gunyolódó válaszadók kíméljenek.
2O - L
Ha június 7-e körül voltatok együtt a pároddal, akkor az pont két hete volt, tehát 14 napja.
Ezek szerint már azt egy héttel megelőzően kezdődtek a rosszulléteid?
Ha jól számolom, az előző menstruációd 29 napja volt.
Nyugodj meg, ami távozott belőled, az elhalt magzat nem lehetett, mert ha esetleg meg is fogant egy babátok, az ilyenkor még szabad szemmel nem látható méret lenne, és még egy pár milliméteres petezsákot sem látnának a fogantatás után két héttel az ultrahang vizsgálaton.
Szóval emiatt ne borulj ki!
A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy összefügghet azzal, hogy most kezdél el hormonális fogamásgátlót szedni.
Ami távozott a vérrel együtt, az lehetett egy nagyobb, egy darabban levált méhnyálkahártya darab.
Az előző menstruációd teljesen normális, szokásos lefolyású volt?
igen, az elözők(úgyértem amióta gyógyszert szedek)teljesen normálisak vvoltak.
értelmes ember vagyok, csak túlságosan megijedtem, s nem tudo mmerre forduljak.
# 16
Ha van a közeletekben kórház, ott kell lennie nőgyógyászati ügyeletnek.
Esetleg kideríthetnéd a telefonszámot a tudakozóból, és érdeklődhetnél.
Nem voltál terhes. Nem vetéltél el.
Június 7-ei aktusból még csak a rosszulléteknek sem kellett volna elkezdődnie, nemhogy ilyen tüneteket produkálj.
Valószínűleg benyaltál valamilyen hányós-fosós vírust, az tett tönkre*. Háziorvoshoz menj, majd ő továbbküld. Mivel hétvége van, mehetsz a felnőtt ügyeletre is.
*remélhetőleg ezalatt azért nem éltetek kiegészítő védekezés nélküli nemi életet, mert ha most nem is voltál, attól még lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!