Kedves kismamák! A múlt héten volt egy missed ab-om! Ti hogyan dolgoztátok fel? Mennyi idő után kezdtetek el dolgozni? Mi segített a szervezetetek regenerálódásában?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 15:09
11/15 Andy.andy válasza:
Rosszul írtam múlt évben volt missed ab-om.
12/15 A kérdező kommentje:
De jó! Remélem én is így leszek! Csak annyi különbséggel, hogy lombikoznuk kell...
2014. jún. 10. 22:01
13/15 anonim válasza:
Férfiként kívánom, hogy sikerrel járjatok!
1.-es... gratulálok, nem is értem ki akart egyáltalán hozzád érni, és gyereket vállalni... Felejtsd el a család fogalmát is, nem kívonom egy gyereknek se, hogy te neveld!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük a bíztatást, kedves utolsó. Remélem hamarosan sikerrel járunk!
2014. jún. 26. 08:51
15/15 anonim válasza:
Kedves kerdezo!, nagyon sajnalom az esetedet, remelem minnel hamarabb sikerul, hogy tultedd magad, es minnel hamar sikerul tehebe esned, tiszta szivbol kivanom neked!!, en nagyon rossz helyzetben vagyok,de nem szertnelek ezzel terhelni, inkabb csak pozitiv dolgokkal!Hidd el jo lesz es mihamarabb teherbe esel!!!minden jot kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!