Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kell párna a kisgyerek feje...

Kell párna a kisgyerek feje alá? Mikortól? Milyen? Toll, szivacs? Ti mikortól tettetek? 2éves múlt a lányom

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%

Én úgy tudom minél késsőbb kapjon párnát!

Az én fiam kicsivel 4 éves kora előtt kapott,akkor is már csak azért mert délutáni alvásnál ha együtt aludttunk a mi ágyunkba álmába mindíg ellopta az enyémet vagy teljesn ráköltözött az enyémre!Így gondoltam,hogy már igényelné!

Így kapott egy antiallergén töltetűt ami vékonyka tehát nincs felpockolva a feje és könnyen lehet mosni!

2014. máj. 29. 13:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Egy éves kora után kapott egy kispárnát. Megmondom őszintén nem csináltam belőle gondot, hogy milyen márkát, fajtát, színűt stb. Egy 1000 huf-os párnát kapott. Szereti.
2014. máj. 29. 13:15
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

minél később annál jobb. nem egészséges a párna. ha kéri, majd tehetsz, de amíg nem kér, addig ne tegyél a feje alá semmit :)

enyémnek egy kispárna az alvókája már elég régóta, talán 9 hónapos korától. akkor még a pocakjára tette és a sarkait gyűrködte.

most 4,5 éves, talán 1 éve van az, hogy a feje alá tesz, de szerencsére éjjel lemozog róla :)

2014. máj. 29. 13:18
 4/14 anonim ***** válasza:

[link]

Én vettem ilyen töltő vliest és csináltam egy párnahuzatot, egy paplant és ezzel töltöttem.1 rétegben, szóval az ilúzió mint párna megvan, de abszolút lapos.2 éves az én gyerekem is.Ha nem tudsz varrni egy varrónő vagy barátnő kb fél óra alatt megvarja.

2014. máj. 29. 13:29
 5/14 anonim ***** válasza:
2 évesen kapott párnát, vékony gyapjút.
2014. máj. 29. 13:46
 6/14 anonim ***** válasza:

3 éves is elmúlt a kisfiam, mikor elkérte az ágyneműszettek párna részét is (az a fajta, ami a baba és kisgyermekágyneműköz van, nagyon lapos kis kb. 30*40-es párnát, aminek a magassága max. 1 cm.

Ha elalszik, így is kitúrja maga alól- csak azért kellett neki, hogy a kicsi krokodilja is elférjen rajta, amivel alszik :)

2014. máj. 29. 14:01
 7/14 anonim ***** válasza:
2 évesen kapta a vékony vliessel töltött párnáját, most 3 éves, épp kimostam, szárad, de nem kérte, amikor aludni ment...lehet, nem is adom vissza, mert kiderült, hogy porallergiás, így egy porfogóval kevesebb.
2014. máj. 29. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:
47%
Mi baja lesz egy vékony kispárnától? Csak mert írták, hogy minél később. Oké, de mégis mi baja eshet egy vékony kispárnától?
2014. máj. 29. 14:26
 9/14 anonim ***** válasza:
2,5 évesen kapott normális gyerek párnát (Ikea). Muszáj is volt, mert allergiás, ami miatt horkolt akkoriban, de ha párnán aludt, akkor nem.
2014. máj. 29. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
kb. 4 éves volt, amikor kért kispárnát. nem vastag, viszonylag lapos, már ki van feküdve ez a kispárna, de Ő ezt szereti. :) előtte párna nélkül aludt.
2014. máj. 29. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!