Kell párna a kisgyerek feje alá? Mikortól? Milyen? Toll, szivacs? Ti mikortól tettetek? 2éves múlt a lányom
Én úgy tudom minél késsőbb kapjon párnát!
Az én fiam kicsivel 4 éves kora előtt kapott,akkor is már csak azért mert délutáni alvásnál ha együtt aludttunk a mi ágyunkba álmába mindíg ellopta az enyémet vagy teljesn ráköltözött az enyémre!Így gondoltam,hogy már igényelné!
Így kapott egy antiallergén töltetűt ami vékonyka tehát nincs felpockolva a feje és könnyen lehet mosni!
minél később annál jobb. nem egészséges a párna. ha kéri, majd tehetsz, de amíg nem kér, addig ne tegyél a feje alá semmit :)
enyémnek egy kispárna az alvókája már elég régóta, talán 9 hónapos korától. akkor még a pocakjára tette és a sarkait gyűrködte.
most 4,5 éves, talán 1 éve van az, hogy a feje alá tesz, de szerencsére éjjel lemozog róla :)
Én vettem ilyen töltő vliest és csináltam egy párnahuzatot, egy paplant és ezzel töltöttem.1 rétegben, szóval az ilúzió mint párna megvan, de abszolút lapos.2 éves az én gyerekem is.Ha nem tudsz varrni egy varrónő vagy barátnő kb fél óra alatt megvarja.
3 éves is elmúlt a kisfiam, mikor elkérte az ágyneműszettek párna részét is (az a fajta, ami a baba és kisgyermekágyneműköz van, nagyon lapos kis kb. 30*40-es párnát, aminek a magassága max. 1 cm.
Ha elalszik, így is kitúrja maga alól- csak azért kellett neki, hogy a kicsi krokodilja is elférjen rajta, amivel alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!