Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ez normális lenne ilyen esetben?

Ez normális lenne ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Május 17-én el vetéltem és 21-ig véreztem, az orvosok megállapították spontán vetélés se gyógykaparás semmi nem volt. Ma hajnalba viszont megint jött pár csepp vér és fájt is, meg most olyan sűrű száraz sötét szinte majdnem fekete színű vér jött. Anyum szerint tisztulok de én kicsit megijedtem. Volt valaki hasonló helyzetben ?

2014. máj. 29. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen orvoshoz kellene menned. Szerintem ez a hirtelen jött vérzés nem a természetes tisztulási folyamat.
2014. máj. 29. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Most megyek pont orvosi alkalmasságira mert fel vettek egy munkahelyre hétfőn kezdem, holnapnál előbb nem tudok sajna el menni. Magán orvosnál voltam ő megvizsgál hüvelyin és hason is nem találtak semmit, méhen kívüli gyanúra meg csináltak egy vérvételt hogy esett e a hcg szint és esett arra az orvos mondta nem vagyok méhen kívül mennyek vissza 2 hét múlva.
2014. máj. 29. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ráér holnapig, de ha belázasodsz akkor nem várhat. Az azt jelenti, hogy nem tisztultál ki teljesen.
2014. máj. 29. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, hát remélem nem lesz gond mert már elegem van.
2014. máj. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!