Lehet még babánk?
Figyelt kérdés
Ma 1 hete hogy itt hagyott minket a 9 hetes babánk (embryo) Jövő héten lesz eredmény,és 1 hónap után kell kontrolra visszamennem! A spontán vetélés egy rotavírus fertőzés után következet be, előtte nap, még volt jó szívhangja! Nagyon szerettük volna a babát! Kinek milyen tapasztalatai vannak? Mennyi az esélyün, hogy a másik babánk szintén elmenjen? Van már egy kisfúnk, de nagyon szeretnénk tesót neki!2014. ápr. 9. 13:39
1/5 anonim válasza:
Szia!
hasonló helyzetben voltam én is.
azt mondták,hogy 3 hónap után ismét lehet próbálkozni,az előtt semmiképp se,mert biztos az újabb vetélés.
Sajnálom ami történt,de biztos vagyok benne,hogy lehet még picitek.
29 hkm
2/5 anonim válasza:
Ne keseredj el, persze, hogy lesz még babátok. Ráadásul a vetélést kiváltó ok is ismert. Legközelebb minden valószínűség szerint rendben lesz minden.
(Én 5x vetéltem el, de nálam semmilyen ismert ok nem volt, mégis bíztam benne. Két gyönyörű gyerekem született.)
3/5 anonim válasza:
Szia tudom mit érzel nekem lassan 7 hete volt a missed ab első baba lett volna több éves próbálkozás után,nekem nem derült ki hogy miért ment el.3 hónapot mondott a doki és utána lehet próbálkozni remélem én is hogy már meg marad.Nem szabad elkeseredni előre kell nézni aztán bízni a legjobbakban!Kitartást neked is!
4/5 anonim válasza:
Hát, persze, hogy lehet babád! Mondom ezt úgy, hogy két vetélésem volt és még nincs gyerekem. A remény viszont él bennem a végtelenségig. Az első baba után nagyon gyorsan jött a második. Nálunk talán ez volt a gond. Most fél évet vártunk a vetélés után, remélem, ezúttal minden rendben lesz. Ne keseredj el! Tudom, milyen érzés, átestem spontán vetélésen is és missed ab-on is. És látod, még mindig bízok, remélek és tudom, hogy lesz valaha babánk. Miért is ne lenne? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, már szebben látom a világot! Akik hasonló cipőben járnak, kitartást NEKTEK is!
2014. ápr. 10. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!