Lehet még babánk?

Figyelt kérdés
Ma 1 hete hogy itt hagyott minket a 9 hetes babánk (embryo) Jövő héten lesz eredmény,és 1 hónap után kell kontrolra visszamennem! A spontán vetélés egy rotavírus fertőzés után következet be, előtte nap, még volt jó szívhangja! Nagyon szerettük volna a babát! Kinek milyen tapasztalatai vannak? Mennyi az esélyün, hogy a másik babánk szintén elmenjen? Van már egy kisfúnk, de nagyon szeretnénk tesót neki!
2014. ápr. 9. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

hasonló helyzetben voltam én is.

azt mondták,hogy 3 hónap után ismét lehet próbálkozni,az előtt semmiképp se,mert biztos az újabb vetélés.

Sajnálom ami történt,de biztos vagyok benne,hogy lehet még picitek.

29 hkm

2014. ápr. 9. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, persze, hogy lesz még babátok. Ráadásul a vetélést kiváltó ok is ismert. Legközelebb minden valószínűség szerint rendben lesz minden.

(Én 5x vetéltem el, de nálam semmilyen ismert ok nem volt, mégis bíztam benne. Két gyönyörű gyerekem született.)

2014. ápr. 9. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia tudom mit érzel nekem lassan 7 hete volt a missed ab első baba lett volna több éves próbálkozás után,nekem nem derült ki hogy miért ment el.3 hónapot mondott a doki és utána lehet próbálkozni remélem én is hogy már meg marad.Nem szabad elkeseredni előre kell nézni aztán bízni a legjobbakban!Kitartást neked is!
2014. ápr. 9. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, persze, hogy lehet babád! Mondom ezt úgy, hogy két vetélésem volt és még nincs gyerekem. A remény viszont él bennem a végtelenségig. Az első baba után nagyon gyorsan jött a második. Nálunk talán ez volt a gond. Most fél évet vártunk a vetélés után, remélem, ezúttal minden rendben lesz. Ne keseredj el! Tudom, milyen érzés, átestem spontán vetélésen is és missed ab-on is. És látod, még mindig bízok, remélek és tudom, hogy lesz valaha babánk. Miért is ne lenne? :)
2014. ápr. 9. 16:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, már szebben látom a világot! Akik hasonló cipőben járnak, kitartást NEKTEK is!
2014. ápr. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!