Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 7 hetes vagyok. Nem értem az...

7 hetes vagyok. Nem értem az egészet nem vetélek de ömlik belöllem a vér és hazaengedtek?

Figyelt kérdés
Tegnap este bementem a korházba azzal a panasszal hogy görcsölget a hasam és vérzek az orvos megvizsgált uh-al semmi vérzést nem lát minden rendben hazamehet. Alig értem haza elöntött a vér :( darabos vér nagyon sok felhívtam a korházat azt mondta a nővér menjek vissza úgy készüljek bent maradok. Bementem meg uh-az orvos semmi baj a magzattal nem lát vérzést a magzat körül a magzat jól van de belöllem ömlik a vér azt mondta menjek haza és feküdjek.

2014. márc. 23. 09:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én pont így jártam! Lecsesztek, hogy miért mentem kórházba, mert az ultrahang szerint nem is vérzek. Szégyen, nem szégyen, megmutattam a bugyimat, ami csupa véres volt. Erre azt mondtak, ne foglalkozzak vele, nem a méhből jön. Másnap elmentem egy magánorvoshoz, aki jó minőségű ultrahanggal megvizsgált és mondta, hogy gáz van picit, mert pont a petezsák mellett levált egy kis darab nyálkahártya. Azonnal felírt utrogestant meg sok pihenést javasolt. Az utri hatására abbamaradt a vérzés. Hál'Istennek most itt szunyókál mellettem a kilenc hetes kicsi fiam.
2014. márc. 28. 07:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi újság veled ?

Remélem minden rendben!

2014. márc. 29. 02:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Még nincs teljesen rendben minden de már alakul a vérzés áttalakult barnázássá hüvelyi tablettát kaptam ami remélem a héten elmulasztja a barnázást is amúgy jól érzem magam ma vagyok pontosan 9 hetes:)))))))))
2014. ápr. 5. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!