Arika1021 kérdése:
Mivel jár 1 Vetélés?
Figyelt kérdés
Erős vérzés mindenképp és görcs ?2014. márc. 1. 17:37
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem minden esetben. Van, hogy teljesen tünetmentesen megáll a baba szíve. Miért kérdezed el napi 20X ? Mi a baj?
2/8 anonim válasza:
Minek kell megkérdezni állandóan? Ha annyira fáj a hasad, vagy arra gyanakszol, hogy baj van, akkor irány az ügyelet! Ne itt kérdezősködj, mert azzal nem változik semmi!
Konkrét értelemben a vetélés igen, vérzéssel jár, és görcs, fájdalom is társulhat, ez attól is függ, hogy hány hetes a terhesség.
3/8 anonim válasza:
nehari de az elobb en is valaszoltam neked erre privatba kuldesz egy uzit h. nem is az a bajod amit en irtam erre most megkerdezed megegyszer? menny mar be a kirhazba!!!
4/8 anonim válasza:
Tudod mit?
Az ilyennek nem is baj, ha elvetél!
Ennyire idióta nem lehetsz, hogy itt teszel fel milliószor ugyanolyan kérdéseket ahelyett, hogy bemennél a kórházba és szakemberrel megnézetnéd magad.
5/8 anonim válasza:
4-es szégyelheted magad! Egy pici életről beszélsz!!!
6/8 anonim válasza:
Istenem kérlek miért ilyen válaszok????!!!!! ha gond van menj dokihoz mert ha terhes vagy nem mindegy hogy mi torténik odaben.nem minden esetben van vérzés vagy gorcs. ezért okvetlen dokihoz!lehet hogy muvi úton kell elrendezni!sajnálom ha baj van:(
7/8 anonim válasza:
az a hejzet hogy ahejett h. dokihoz menne a kerdezo mar 3-om napja kerdezgeti csak mindig mashogy teszi fel a kerdest!
kedves kerdezo! mit szeretnel mit irjunk valasznak? azt fogjuk irni amit hallani akarsz es akkor hatha megnyugszol.....
8/8 anonim válasza:
Én alig görcsöltem, de ömlött belőlem a vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!