Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után van jogom...

Lucky81 kérdése:

Missed ab után van jogom követelni tőlük az ultrahang képet?

Figyelt kérdés
Volt nekem egy terhességem a 9 héten jártam mikor erős fájdalmaim és vérzésem lett. Bementem a kórházba ott megnézte a doki ultrahanggal még élt a babánk csak kilökődött a méhből. Mondta a doki hogy sajnos műteni kell mert már nem lehet visszavarrni nagyon bunkó volt velem . Aznap éjjel kaptam egy szobát nagyon erős fájásaim voltak de senki nem törődött velem. Reggel mikor elvittek ultrahangra kiderült, hogy a baba már nem él de már olyan szinten lecsúszott hogy kézzel elérte az orvos. Vittek azonnal a műtőbe. Nagyon kiborultam hisz 2 év próbálkozás után semmi nem maradt belőle nekem csak a pozitív terhességi teszt . Szerettem volna elkérni az ultrahangos képet amin látszik még de nem adták oda!Nekem sokat segítene a túllépésben hisz a műtétem óta 3 hónap telt el de még mindig látom a szemem előtt .
2014. jan. 19. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Holnap menj be a kórházba, keresd meg az orvost és kérd el. Ha szerencséd lesz, akkor nem fog elhajtani.
2014. jan. 19. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Az nem igaz,hogy csak akkor nyomtatnak, ha kérik a kismama, nálunk a kórházban minden uh-nál történt nyomtatás,és a saját szememmel láttam,hogy a doki fogta összegyűrte és dobta a többi közé, gondolom ha előre szólok,hogy kérem akkor odaadja! Szerintem menj be a kórházba beszélj a dokival, ha nem adja oda, kérd meg ,hogy legalább had fényképezd le a képet, az ellen csak nem lesz kifogása!
2014. jan. 20. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
mindent elméletileg tárolniuk kell.az orvosodnál már valószínűleg nem lesz hanem minden kórháznak van irattára ahol megvan adva mennyi ideig kell megőrizni minden leletet és utána átküldik a központiba.megértelek mert én is 3 hónapja veszítettem el a 13 hetes magzatomat és róla is készült kép.én is nagyon vágytam rá hogy majd szerezhessek egyet,úgy éreztem talán úgy könnyebb lenne.végül sajnos nem tudtam utána járni de talán jobb is így.véletlenül múltkor megtaláltam a tesztet/ mert én a lányomnál is megtartottam amíg meg nem született/ és csak sokkal rosszabb volt/.újra még jobban előtörtek az érzések,hogy el kellett veszítenem.
2014. jan. 21. 14:57
 14/17 A kérdező kommentje:
13 válaszoló ! Köszönöm szépen a hozzászólásodat jól esik, hogy valaki át érzi mit is jelent ez és nem egyből megkérdőjelezi, hogy igaz e vagy sem ! Nagyon sajnálom ami veled történt =( Sajnos nekünk első babánk lett volna így még szörnyűbb ez az egész =( Sajnos nem sikerült a képet azóta sem megszerezni ! De megpróbálok felépülni hisz mire esélyt kapok ismét arra, hogy édesanya lehessek szeretnék kiegyensúlyozott és egészséges lenni! Ennek ellenére míg élünk őt már sosem feledjük el hisz számunkra mindig is ő lesz az első gyermekünk !
2014. jan. 22. 12:29
 15/17 anonim ***** válasza:
szia! tudom mit élsz át, ma! estem át egy missed ab-on:S nekünk 6 hetes volt a baba...nálunk is készültek képek, de őszintén szólva én nem is akarom kikérni...az összes pozi tesztemet műtét előtti napon kidobtam a kukába!Mert ha szomorú lennék úgyis csak azt nézegetném és egy kudarcra, szomorú eseményre emlékeztetnének...tudom milyen rossz...2010-ben volt két spontán vetélésem, aztán a 2. után egy mensivel terhes lettem a lányunkkal...most 2,5 éves, másfél éve próbálkozunk kistesóval, de csak egy missed ab-ig jutottunk:S ha gondolod írj privit hogy kibeszéljük és együtt túllegyünk rajta:)
2014. jan. 24. 15:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Lányok, ilyenkor az az egy dolog segít, ha az ember ép ésszel belátja, hogy jobb így, mintha később derül ki, hogy beteg és akkor nekünk kell dönteni életről/halálról vagy megszületik betegen.

Gondoljatok arra, hogy igen, beteg gyereket is lehet szeretni, DE a szülők előbb halnak, mint a gyerekek, és nem hiszem, hogy bármelyikünk szeretné, ha a gyereke egy otthonban vegetálna évekig a halálunk után, szeretet nélkül. (Mert az egészséges testvér nyakába nem varrhatjuk! Neki is van saját élete!)

Vagy ha úgy könnyebb, gondoljátok azt, hogy a lélek, aki minket választott, meggondolta magát, és szabad akaratából visszament az égbe. És ezt tartsuk tiszteletben.

Egyébként kérdező, tényleg gyanús a sztorid, de én elhiszem, hogy megtörtént. Csak lehet, hogy félreértettél közben dolgokat, mert annyira kivoltál. Magzatot "nem varrnak vissza". A "kilökődés" sem lehet ebben a formában. Talán rosszul magyarázták és emiatt nem értetted jól. Kellene tiszta fejjel tájékozódni arról, hogy mi történik vetéléskor, és ha azt megértenéd, könnyebben túltennéd magad a dolgon, mint így, hogy egy visszavarrhatatlan, élő magzatról fantáziálsz.

2014. jan. 27. 11:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam is kiderült hogy missed ab a terhességem vége, vmi miatt meghalt, pontosabban életképtelen, mert nem kezdett el dobogni a szive :( 13.-ára irtak ki műtétre. Nekem a mai lelethez hozzátűzték az ultrahang képeket, s ezzel kell mennem majd akkor reggel. Nem könnyű, ez az első, hogy elment a baba, pedig 4 egészséges terhességem volt.
2014. jan. 31. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!