Miért büntet a sors? Miért kellett ezt átélnem?
Első kisbabámat nagyon vártuk, meg is fogant azonnal de sajnos nem fejlődött tovább, a 6. Héten elhalt...
Csütörtökön meg kellett műteni engem,mert picikém nem ment el magától. Nagyon összetörtem,hogy lehet ezen túllendülni? A párom maximálisan mellettem van, vigasztal,de borzasztoan el vagyok kenődve...
Kérlek segítsetek,aki már volt ebben a helyzetben, hogyan lépett tovább?
Nem szabad belebetegedni. A sors így akarta! Második gyermekemet 9 hetesen szó szerint megszültem itthon a WC-én. Megmondták az orvosok hogy ez így volt rendjén beteg volt nem életképes, ha megmarad is betegen születik világra. Mentem tovább nem rágódtam rajta és tessék itt ül mellettem a 9 éves gyönyörű és hihetetlenül okos kislányom!
Neki kellett a világra jönnie az Ő sorsa van megírva a nagykönyvbe. :D
Próbálok nem belebetegedni, de egyszerűen nem tudok másra gondolni. Annyira szerettük volna őt, olyan boldog voltam, hogy rögtön összejött annak ellenére, hogy PCOS+IR-es vagyok...
És most a doki is csak néz, és nem tudja mi történt...remélem a következő egészséges lesz és megmarad...de most még nagyon depis vagyok...:(
Pont így jártam, csak a 8. héten.
Nekem az segített, hogy a doki azt mondta, hogy valószínű beteg volt.
Jobb, hogy akkor ment el, nem nekem kellett később dönteni arról, hogy él/hal-e. Vagy hogy nem született meg betegen.
Minden nappal/héttel jobb lesz. Akkor lesz rossz ismét, amikor meg kellett volna születnie (az enyémnek mostanában).
Ami nekem igazán nehéz: legyőzni a félelmet, hogy megismétlődik, és újra próbálkozni. Még nem sikerült...
Igen, megértelek! 1-2 napja sikerult túllendülnöm a nehezén, szerencsére már jobban vagyok! Igazad lehet,tenyleg minden nap könnyebb... Mi kivárjuk a 3 hónapot és újra fogunk próbálkozni, és nagyon-nagyon bízom benne,hogy ismét hamar sikerül. Tegnap voltam dokinál, ő is nagyon bíztat... :-)
Kívánom,hogy sikerüljön Nektek és mihamarabb babás legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!