Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miért büntet a sors? Miért...

Miért büntet a sors? Miért kellett ezt átélnem?

Figyelt kérdés

Első kisbabámat nagyon vártuk, meg is fogant azonnal de sajnos nem fejlődött tovább, a 6. Héten elhalt...

Csütörtökön meg kellett műteni engem,mert picikém nem ment el magától. Nagyon összetörtem,hogy lehet ezen túllendülni? A párom maximálisan mellettem van, vigasztal,de borzasztoan el vagyok kenődve...

Kérlek segítsetek,aki már volt ebben a helyzetben, hogyan lépett tovább?

2014. jan. 18. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1. vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy utólag bánom, hogy 3 évet vártunk a kisbabánkkal, hamarabb kellett volna, és talán kevesebbet szenvedtem volna és ostromoltam volna magam.
2014. jan. 19. 17:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Amire már sosem fog fényderülni, az az, hogy egy, vagy két babàm volt-e?! Valószínűleg ketten voltak, de az egyik még a 8 hetes UH előtt felszívódott, a másik picikém 6 hétnél megállt...a szikhólyag jóval nagyobb volt a "normálisnál". De most ennek valamiért talán így kellett lennie...ezzel nyugtatom magam és nagyon várom a májust, hogy újra megpróbálhassuk... Köszönöm, hogy megosztjátok a történeteiteket, jó, hogy tudjátok mit élek át...a kozvetlen kornyezetemben nem szivesen beszelek errol, mert csak sajnálkozó tekintetekkel talalkozom...
2014. jan. 19. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem szabad belebetegedni. A sors így akarta! Második gyermekemet 9 hetesen szó szerint megszültem itthon a WC-én. Megmondták az orvosok hogy ez így volt rendjén beteg volt nem életképes, ha megmarad is betegen születik világra. Mentem tovább nem rágódtam rajta és tessék itt ül mellettem a 9 éves gyönyörű és hihetetlenül okos kislányom!

Neki kellett a világra jönnie az Ő sorsa van megírva a nagykönyvbe. :D

2014. jan. 21. 17:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Próbálok nem belebetegedni, de egyszerűen nem tudok másra gondolni. Annyira szerettük volna őt, olyan boldog voltam, hogy rögtön összejött annak ellenére, hogy PCOS+IR-es vagyok...

És most a doki is csak néz, és nem tudja mi történt...remélem a következő egészséges lesz és megmarad...de most még nagyon depis vagyok...:(

2014. jan. 23. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Pont így jártam, csak a 8. héten.

Nekem az segített, hogy a doki azt mondta, hogy valószínű beteg volt.

Jobb, hogy akkor ment el, nem nekem kellett később dönteni arról, hogy él/hal-e. Vagy hogy nem született meg betegen.

Minden nappal/héttel jobb lesz. Akkor lesz rossz ismét, amikor meg kellett volna születnie (az enyémnek mostanában).

Ami nekem igazán nehéz: legyőzni a félelmet, hogy megismétlődik, és újra próbálkozni. Még nem sikerült...

2014. jan. 27. 11:31
 16/16 A kérdező kommentje:

Igen, megértelek! 1-2 napja sikerult túllendülnöm a nehezén, szerencsére már jobban vagyok! Igazad lehet,tenyleg minden nap könnyebb... Mi kivárjuk a 3 hónapot és újra fogunk próbálkozni, és nagyon-nagyon bízom benne,hogy ismét hamar sikerül. Tegnap voltam dokinál, ő is nagyon bíztat... :-)

Kívánom,hogy sikerüljön Nektek és mihamarabb babás legyél!

2014. jan. 29. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!