Akivel mar megtortent?
Figyelt kérdés
Akivel mar elofordult kozuletek, hogy a magzata elhalt csak ugy, nem tudjak mitol.A kovatkezo terhessegnel aggodtatok, vagy fordult meg elo?2014. jan. 12. 16:24
11/15 anonim válasza:
Nekem az első 8 hetesen halt el , szövettani eredmény negativ lett , két honap mulva ujara terhes lettem , örültem , hogy minden rendben van a 12. heti uh, 16 hetesen már mozgott is , a majd egy nem mozdult , leállt a szive , meg kellett szülni. Egy évembe került feldolgozni a történteket , most ujra babát szeretnék.
12/15 anonim válasza:
8 hetesen missed ab. Ez történt majdnem egy éve, azóta se tudni miért halt meg. A genetikai, szövettani vizsgűlat nem hozott eredményt.
Azóta már több mint fél éve próbálkozunk a babával, de sajnos még sikertelenül. Én igyekszek magamra erőltetni a gondolatot, h a vetélés véletlen volt, biztos beteg volt, de töbvbet nem fordul elő, a következő biztos egészséges baba lesz. Csakhogy a következő sehogy se akar jönni,k pedig a kivizsgálások szerint nem lenne akadálya...
13/15 hanesz1 válasza:
8 hetesen volt egy missed ab műtétem, mert nem kezdett el dobogni a baba szíve. Most újra terhes vagyok, reménykedtünk benne, hogy az első csak véletlen volt és most minden rendben lesz. De most 6 hetesen az ultrahangon nem láttak szívhangot. Visszarendeltek egy hét múlva, most megint parázok, hogy ugyanaz lejátszódik. És ahogy itt olvasom, akivel ilyen egyszer megtörtént, ezzel sorozatban is. Borzasztó lelki törés és nem tudok mást csinálni, csak várni és reménykedni, hogy nem halott a hasamban a babám.
14/15 anonim válasza:
13-asnak (9-es vagyok): az, hogy 6 hetesen nem találnak szívhangot, még nem jelent semmit, lehet, hogy az UH készülék hibája. Nálam konkrétan ezt mondták a 6. héten: nem találnak szívhangot, de ez nem jelent semmit, nem túl modern az UH-készülék. Legyél erős és optimista!
15/15 anonim válasza:
hanesz1, mi újság van veled, rendben van a baba? (9-es vok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!