Január 9. -én volt missed ab. műtétem. Statisztikát készítek belőle és szükségem lenne bizonyos adatokra hozzá. Megadjátok?
szia! ha lehet ha végeztél küld már el légyszi a végeredményt, szerintem nagyon sokan vagyunk.
Nekem 29-én volt missed ab.
első baba lett volna 8 hetesen voltam uh-n nem volt neki szívhangja az mondták, hogy kb. 7-10 napja megállt a szívecskéje ha egyáltalán elindult, nem fejlődött. Nekem nem volt semmi előjele, nem véreztem és nem is barnáztam, még nincs szövettan, de lehet abból sem fogom tudni az okát. Ja és 25 vagyok (áprilisban vagy májusban ismét próbálkozunk)
1. 33 hetesen született halva- nem jutott el a babához a táplálék, gond volt a köldökzsinórral (genetikai kivizsgálás volt, szerencsétlen véletlen volt)
2. fél évvel később teherbeestem, 10 hetesen műtöttek, megállt a fejlődésben
3.-4. egészséges baba (8 hónappal később a vetélés után, majd két évire)
5. spontán elment, műtét nélkül (7 évvel később)
6. egészséges baba (egy hónap kihagyás után)
1.-nél 20 voltam, utolsónál 32.
Minden terhességnél barnáztam, és egyre többet. Csak az utolsónál szedtem Duphastont, ennek ellenére ekkor is barnáztam, csak kevesebb volt a mennyisége.
Szia,
ha még aktuális a kérdésed: 2 napja volt missed ab.-om. Mensi szerint 9+5 hetes lettem volna, kétpetéjű ikrek voltak, de 9+1-nél csak üres petezsákokat láttunk sajnos, 7+1-nél pedig még csak egy petezsákot láttunk, ami 4-5 hetesnek nézett ki, ekkor még reméltük, hogy talán csak később fogant. Nem tudom, volt-e egyáltalán valamikor embrió bennük.
25 éves vagyok, a férjem 24, első terhesség volt. Május körül próbálkozhatunk újra, de iszonyú hosszú időnek tűnik.
Szia!Ha még aktuális akkor én is csatlakozom hozzátok!
25 éves vagyok első baba lett volna 2 év próbálkozás után: mensi szerint 9+3 hetesen mondta a doki hogy nincs szívhang(02.18.)és 02.21.-én volt missed ab műtétem!Ha esetleg van valami eredmény akkor elküldenéd, mert kíváncsi vagyok az eredményre!Jövőhéten kell mennem a szövettan eredményért!Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!