Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Január 9. -én volt missed ab....

Talissa0928 kérdése:

Január 9. -én volt missed ab. műtétem. Statisztikát készítek belőle és szükségem lenne bizonyos adatokra hozzá. Megadjátok?

Figyelt kérdés
Mivel sokszor nem derül ki a pontos oka, hogy mi is volt a gond, ezért gondoltam, mivel most fogok érettségizni, ezért ezt a témát választanám a biológia projektmunkához. És ehhez készítenék statisztikát, kor és terhességi idő függvényében. Én 26 éves vagyok első baba lett volna, és 6 hetesen halt el a magzat. Csak ennyi adatot szeretnék kérni. Hány éves vagy, hány hetesen vesztetted el a babádat, illetve hanyadik baba lett volna. Remélem nem túl nagy kérés és tudtok nekem segíteni.

2014. jan. 12. 11:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szia! 19 évesen 6 hetesen összeesett a petezsàk missed ab. 31 évesen (2013.05) 8 hetesen nem élt a magzat, túl nagy szikhólyag missed ab. Most 5. Hónapja próbàlkozunk. 32 vagyok.
2014. jan. 12. 13:22
 12/32 Roberta77 ***** válasza:

1.spontán vetélés 5 hetesen

2.missed ab 9 hetesen (nem volt szív hang és a méretei csökkentek)

Mindez fél éven belül.

Kor:35

Első baba lett volna

2014. jan. 12. 15:11
 13/32 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató és fájdalmas statisztikának ígérkezik...

37 éves, első baba lett volna, 12 hetesen halt meg. (Szándékosan nem írtam azt, hogy halt EL.)

2014. jan. 13. 15:41
 14/32 anonim ***** válasza:
júniusban volt egy spontán vetélésem 20évesen elkezdtem barnázni majd vérezni. most ismét babát várok eddig minden oké holnap megyek 12hetes uh-ra remélem minden rendben lesz.
2014. jan. 13. 17:35
 15/32 anonim ***** válasza:
35 éves vagyok , 6. terhesség 8 hetesen halt el , hetedik terhesség 16-17 hét között.
2014. jan. 14. 13:06
 16/32 anonim ***** válasza:

30 évesen, 8. héten nem volt szívhang. első baba lett volna. fél éve újra próbálkozunk, de még nem sikerült...

és a 6. héttől barnáztam, kaptam rá gyógyszert (utrogestan), de nem sikerült megtartani, műtét lett a vége.

jah, és érdekes lenne egy felmérést arról is készíteni, hogy a lelendő apukák ezt hogy viselik. Az én férjemnek három hónappal a műtét után már én könyörögtem, hogy próbáljuk meg megint, jól vagyok, próbálkozhatunk már, de ő egy ideig hozzám se akart nyúlni annyira félt, hogy a következővel is baj lesz.

Nos, a következő még várat magára...

2014. jan. 14. 22:29
 17/32 anonim válasza:

38 éves vagyok

2. baba

6. hetesen nem volt életjel:(

8. hetesen vették észre

10. hetesen műtöttek................2 napja

lombik volt (párom problémájából kifolyólag)

nem véreztem, vagy barnáztam

nem fájt semmim

(hormonpótlást a lombik miatt adtak), lehet, hogy azért nem vetéltem el spontán?:/

Az első babámnál minden rendben zajlott, (természetesen fogant terhesség az előző páromtól) akkor 30 éves voltam.

2014. jan. 15. 09:12
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltok. Szerencsére nálunk párom szempontjából nincs probléma, alig várja, hogy újra neki láthassunk, nagyon szeretne már babát. Nekem lelkileg még össze kell magam szedni. Még nem stim minden, de szerintem, ha beszélek a dokimmal (még nem tud róla, mert szabin volt) akkor ő segíteni fog ebben.
2014. jan. 15. 10:47
 19/32 anonim ***** válasza:

első baba

6 hetesen szívhang

8 hetesen barna maszat,szívhang sehol,

1,5 hét várakozás

9,5 hetesen kaparás

6 hét 2 naposan állt meg a kicsi szíve

mindez 1,5 éve

azóta nem estem teherbe

akkor voltam 22 éves :(

2014. jan. 17. 19:16
 20/32 anonim ***** válasza:
én 22 évesen juniusban meg augusztusban is elvetéltem(spontán), 6hét ill 5 hét volt...aztán szeptemberben megfogant a lányunk...már 2,5 éves másfél éve próbálkozunk, ma volt egy missed ab-om 25 évesen és a 6. héten...:S
2014. jan. 24. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!