Január 9. -én volt missed ab. műtétem. Statisztikát készítek belőle és szükségem lenne bizonyos adatokra hozzá. Megadjátok?
1.spontán vetélés 5 hetesen
2.missed ab 9 hetesen (nem volt szív hang és a méretei csökkentek)
Mindez fél éven belül.
Kor:35
Első baba lett volna
Elgondolkodtató és fájdalmas statisztikának ígérkezik...
37 éves, első baba lett volna, 12 hetesen halt meg. (Szándékosan nem írtam azt, hogy halt EL.)
30 évesen, 8. héten nem volt szívhang. első baba lett volna. fél éve újra próbálkozunk, de még nem sikerült...
és a 6. héttől barnáztam, kaptam rá gyógyszert (utrogestan), de nem sikerült megtartani, műtét lett a vége.
jah, és érdekes lenne egy felmérést arról is készíteni, hogy a lelendő apukák ezt hogy viselik. Az én férjemnek három hónappal a műtét után már én könyörögtem, hogy próbáljuk meg megint, jól vagyok, próbálkozhatunk már, de ő egy ideig hozzám se akart nyúlni annyira félt, hogy a következővel is baj lesz.
Nos, a következő még várat magára...
38 éves vagyok
2. baba
6. hetesen nem volt életjel:(
8. hetesen vették észre
10. hetesen műtöttek................2 napja
lombik volt (párom problémájából kifolyólag)
nem véreztem, vagy barnáztam
nem fájt semmim
(hormonpótlást a lombik miatt adtak), lehet, hogy azért nem vetéltem el spontán?:/
Az első babámnál minden rendben zajlott, (természetesen fogant terhesség az előző páromtól) akkor 30 éves voltam.
első baba
6 hetesen szívhang
8 hetesen barna maszat,szívhang sehol,
1,5 hét várakozás
9,5 hetesen kaparás
6 hét 2 naposan állt meg a kicsi szíve
mindez 1,5 éve
azóta nem estem teherbe
akkor voltam 22 éves :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!