Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Eltunt a ciszta esetleg, vagy...

Eltunt a ciszta esetleg, vagy van felnivalom?

Figyelt kérdés

sziasztok.

4 hete volt egy t.megszakitasom, 11 hetesen sajnos.

Masnap uj kuret volt szukseges.

Nemreg voltam kontrollon, aztmondtak szepen gyogyulok.

Vasarnap reggel viszont elontott a ver, rohantunk az ugyeletre (SZTE) ahol gunyosan megkerdeztek,hogy eddig miert nem voltam uh vizsgalatokon?! Miert ne lettem volna...

Majd kozoltek,hogy jobboldali 5 cm-es p.feszek cisztam van,amit mar lathattak volna ezelott is.

Most 5 nap utan elmult a verzes, 10 napig cataflamot irtak fel, viszont nemtudom, hogy a verzessel esetleg kiurult e a ciszta, vagy miert volt a verzes..a hasam neha faj jobb oldalt,tehat gyanitom hogy ottvan, de sajnos mire felneztem a papirrol,az ugyeletes doktorno mar el is tunt, es semmi infot nem kaptam,csak kovetkezo kontroll, es ha nem mulik el,mutet.

2014. jan. 3. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Régen nekem is volt p.f.cisztám, nekem vér formájában távozott. Lehet, hogy távozott neked is.Nekem anno azt mondták, hogy 10cm-ig felszokott szívódni álltalában, de nekem utána már nem fájt a hasam, szerintem menj el egy nődokihoz ő majd csinál még egy uh-t.
2014. jan. 3. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:

koszi :)

Bizom benne hogy tavozik, bar most amilyen nyilalasokat erzek, lehet hogy meg ma ugyelet lesz belole.

2014. jan. 3. 17:47
 3/4 anonim válasza:
szia. nekemis volt cisztam a petefeszkemben.nekem missed ab. utan jott letre kb.2 het mulva. bal oldalt elegge szurkalt a hasam ezert el mentem a dokimhoz. megvizsgalt es irt fel gyogyszert,amit nekemis 10 napig kelett szedjek. azt mondta, hogy az elso menzivel valszeg. kiurul. aztan meg jott az elso menzim, missed ab. utan, miutan elmult vissza is mentem a dokimhoz es magatol feszivodott. szoval szerintem ne aggodj. altalaban az ilyen kis meretu cisztak maguktol felszivodnak:) sok sikert :)
2014. jan. 4. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:
enis erzem a szurkalast neha..4 napig erosen vereztem, aztan semmi, most ujra,de kevesebb. A doki aztmondta,a ciszta miatt van, remelem kezd eltunni, viszont eleg zavaro,mert nemfogom tudni,ha eppen mensi jelentkezik.
2014. jan. 5. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!