Ha elhal a baba, hány hetes kortól kell megszülni és hány hetes korig fejezik be művi úton? Ha meg kell szülni mennyi időt kell a kórházban tölteni?
Figyelt kérdés
Bocs a morbid kérdésért, szimplán érdeklődöm.2013. dec. 22. 14:49
1/5 anonim válasza:
12 hetes kor után kell megszülni
2/5 anonim válasza:
Korhaza es orvossa valogatja.
Nalunk megkerdezzuk a kismamat mit szeretne.
A mehet muvi uton ki lehet uriteni elmeletileg a 16 hetig is.
De nagyon fontos elbucsuzni a babatol akkor is ha mar nem el.
Egy keznyomat egy lablenyomat egy fenykep nagyon fontos lehet a gyaszban kesobb.
Egy halott kisbaba nem felelmetes semmi csunya nincs benne egyszeruen nem el.
A szulok ha nem nezik meg a babat fantazialnak maguknak egyet es az mindig remesebb mint a valosag.
3/5 anonim válasza:
De szépen elmagyaráztad!!
Remélem nekünk ilyen nem lesz de köszönöm neked!!
4/5 anonim válasza:
Amikor én szülőszobán voltam, a mellettem lévő szobába volt egy csaj, 14 hetes volt sajnos elfojt a magzatvize. Meg akarták születni, de aztán valami gond volt és vitték a műtőbe. Hozzáteszem szörnyű volt végighalgatni, annyira sajnáltam szegényt.
5/5 anonim válasza:
Nekem az első 8 hetesen halt el , őt művi uton vették el , a második a 16. hét köróül , őt viszont meg kellett szülni. Általában 4 nap körül kell bent lenni a kórházban. Az első nap felteszik a méhszájtágitot , belgyogyász megvizsgál , labort vesznek. Másnap bekötik az infuziot , amivel meginditják a szülést. Innentől kezdve a szervezeteden mulik , hogy mikor születik meg a magzat , lehet , hogy aznap , lehet , hogy csak másnap. Miután megszületik , elaltatnak , hogy eltávolitsák a méhlepényt. Utána a nőgyogyászaton kell bent lenni még 1-2 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!