Nektek mennyibe került a baba a születéséig?
Figyelt kérdés
Kiságy, babakocsi stb. Lehetőleg azok írjanak akik mindenből a legolcsóbbat vették.2013. dec. 20. 15:55
1/6 anonim válasza:
Ágy 27e volt, kocsi 30. Ez nem a legolcsóbb, de a többiből mind az volt. Kaptunk is pár ruhát, összesen 100-150e jött ki, de mivel a 25. héttől vásároltunk így nem tűnt annyira fel a kasszában.
2/6 anonim válasza:
Igyekeztünk mindenből olcsót venni, talán a légzésfigyelő volt az egyetlen "luxus" 37.000-ért. Mivel semmit nem kaptunk, kb. 200.000-et költöttünk el (kiságy, matrac, ágynemű, pelenkázó, babakocsi, ruhák, szőnyeg, pelenka+popsitörlő, apróságok)
3/6 anonim válasza:
Ha nem idegenketsz a használt dolgoktól akkor lehet olcson jó dolgokat venni! Én pl. a kiságyat 27000ft- ért vettem kókusz matraccal meg pelenkázóval megminden a babakocsit ami hórdozós 10000ft volt. Ruhákat is sokat kaptam a családdol!
4/6 anonim válasza:
Mi nem a legolcsóbbat vettük, hanem mindenben az optimális ár-érték arányút kerestük. A kelengye a babának 250 ezer körül van mindennel együtt (bútor, babakocsi, ruhák, első adag ápoló szerek stb.). Az orvost, vitamint, meg a várandósság alatt magamra költött dolgokat nem mertem összeszámolni, az több, mint a kelengye...
5/6 anonim válasza:
Kiságyat olyat vettünk,ami átalakítható később ifjúsági ágynak.Ez volt 35 pelenkázóval és matraccal,használtan.
Szoba festése 3ezer körül,én csináltam,csak a festék került pénzbe.
Babakocsi+autós hordozó+mózes egyben 23 ezer volt.
Baba bútort külön nem vettünk,felújítottuk egyik már nem használt alacsonyabb szekrényünket(fiókos,pakolós résszel) 4500 volt a festék és a tapéta.
Babaruhákat szintén használtan fogunk venni,eddig 56-62 es méretűeket vettünk 5 ezer ft értékben(ebben van új sapi is,kis zoknik,szintén újak,textil pelenkák,amik még újak,de közel sincs meg minden)
Légzésfigyelőt még nem vettem,az 10 ezer körül lesz.
Orvos havi 8 ezer,a szülés 100 körül lesz valószínűleg.
6/6 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ, ha (ahogy írták) nem idegenkedsz a használt dolgoktól és időben el tudod kezdeni nézni az erre kitalált oldalakat (tehát nem kell kapkodnod) akkor olcsón beszerezhető minden. Emlékszem pl.: hogy teljesen új, bontatlan csomagolásban vettem egy licitálós oldalon keresztül 1800 forintért Avent cumisüveget + 6 tároló edényként... Csak türelem kell, no meg némi szerencse is. Nekünk így volt 120 ezer körül (babakocsi mózeskosárral + autóshordozóval, szoba festése, ruhák, pelenkák, kád, játékok, kókusz matrac, ruhák stb) , bár kétségtelen, hogy a pelenkázót, magát a kiságyat és a légzésfigyelőt ajándékba kaptuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!