Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Egészséges gyermek utáni...

Remény78 kérdése:

Egészséges gyermek utáni missed ab, és beteg baba, megint egészséges baba, mefint missed ab?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Csak reményt szeretnék kapni..Tudom, ne is szóljak egy szót sem, hiszen van két egészséges gyermekem...Első gyermek egy nem vigyázás volt, nagyon örültünk neki, és egészségesen megszületett.Második baba egy nem vigyázás, missed ab 12 héten, elhalt, de 38 mm volt...harmadik baba megfogant a missed ab után 4 hónappal kislány volt...októberben elvették...hydropsos volt:0(Aztán rá 4 hónapra megfogant a második fiúnk, aki eg yéleterős, vidám, csodagyermek:0)Most ismét terhes lettem.Készültem rá, odafigyeltem..10 héten észrevettem, hogy már nem vagyok olyan cudarul.Bejött a megérzésem...missed abom lesz ismét, elhalt a 9 hét vége, 10 hét eleje felé:0(((Nem értem...félek, hogy valami baj van.Megvizsgáltak minket anno, voltunk genetikai tanácsadáson, minden oké.Én könnyne teherbeesek, soha egy menstruációm nem maradt ki, nem jött meg 30 napnál hosszabban.Peteérésem szinte minden ciklusban van..figyeltem magam...nem is értem.Votl valaki így?Kapott rá választ valaha?NEM ADOM FEL!Köszönöm, ha valaki ír!!!
2013. nov. 29. 22:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia!Rettenetesen sajnálom ami VELETEK történt:0(az 5 gyermekhez itt is gratulálok viszont(írtam privit!).

A Te helyedben - ezt azért írom ide, ha más is kutakodik ilyen téren . véravadási faktort nézetnék, mert APS simán lehet:0(Ami kezelhető!!!Üdv.

2013. dec. 4. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!