Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Segítenétek? Aggódom, eddig...

Segítenétek? Aggódom, eddig ilyen nem volt.

Figyelt kérdés
Késett a menstruációm csináltam pár tesztet, negatívak lettek, de sok tünetet tapasztaltam magamon, majd a 11. Napon pozitív lett. Rá két napra megismételtem és negatív lett és fél napra rá megjött tehát 2 héttel később, mint ahogy kellett volna, nagyon erős derék és has fájással, és erősebben. Elvetéltem volna? Hétfőre kaptam időpontot, várjak addig vagy holnap menjek el a kórházba? Lehet belőle baj? Úgy félek, és még a sírás is rám tör teljesen jelentéktelen dolgok miatt pl elfogyott a kávé :( köszönöm a segítséget!
2013. nov. 27. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Elképzelhető a vetélés. Várj hétfőig, ha rendesen vérzel. Betétet használj tampon helyett.
2013. nov. 27. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Elég rendesen, ennyire nem szoktam. Köszi a választ!
2013. nov. 27. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy vetélés.Ha rendesen vérzel akkor kitisztul.Igen a betét ilyenkor jobb ahogy írták.Ne aggódj nem lesz bajod.Jobbulást.
2013. nov. 27. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez vetélés. Nagyon sok nő nem is tud róla, csak várja, hogy megjöjjön, késik két hetet, és megjön. Nem csinál tesztet sem, így nem tudja hogy terhes volt. Sajnos ilyenkor még elég gyakori, de gondolj arra, hogy a természet így szelektál. Mondom neked úgy, hogy már 2-szer elvetéltem... Ha rendesen van mezid akkor kiürül, majd egy kontrollra kell menned, hogy rendben távozott-e minden. Sajnálom!
2013. nov. 28. 13:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hétfőn megyek dokihoz.Már van egy kisfiam,meglepetés baba volt,és ez a terhesség is igen csak meglepetés lett volna.

2013. nov. 28. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat elküldte,szóval ettől függetlenül örültem a + tesztemnek,de nem baj,majd összejön akkor amikor itt lesz az ideje :D
2013. nov. 28. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam dokinál,spontán vetélésem volt,a doki azt mondta nagy szerencsére teljesen "kiürült" és rendben van minden.
2013. dec. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!