Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 6 hetesen nincs más, csak...

6 hetesen nincs más, csak szikhólyag?

Figyelt kérdés

Így 5 hetesnek állapították meg a korát, a mérete alapján.

Ezután 10 nappal 6 hetesnek írták, 4mm-es élő embrió.

Tudom mikor fogant és ehhez képest 10 nappal fiatalabbnak diagnosztizálták.

12. héten missed ab. lett... Mérete akkora volt, mint kb. 6 hetesen.

Szerintetek már a kezdeteknél tapasztalt lassú növekedés is annak a jele volt, hogy nem volt egészséges?

2013. nov. 23. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges :(
2013. nov. 23. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen.
2013. nov. 23. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
12. héten derült ki, hogy már 6 hetesen elhalt? Nagyon sajnálom! Én most kicsit hasonlóan vagyok, 7+1 hetesen csak petezsák, 8+3 hetesen szívhang, pénteken újra megyek, akkor lennék elvben 9+3 hetes. Majd meglátjuk. Remélem minden rendben lesz nálam. Neked remélem mihamarabb újra sikerül és egészséges kisbabád lesz!
2013. nov. 24. 12:06
 4/9 A kérdező kommentje:

A 12. héten derült ki, de ha elmentem volna egy magán ultrahangra, hamarabb megtudhattuk volna. Ezt legközelebb mindenképp meg fogom tenni.

Van már két gyermekem, (első hónapban fogantak), ezért nagyon reménykedem, hogy lehet még egészséges babám.

Kedves utolsó, olvastam a feltett kérdésedet is. Nagyon szorítok, remélem neked minden rendben lesz!

2013. nov. 24. 19:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik hozzászóló, lehet, hogy összetévesztettelek az egyik kérdezővel. Csak pont olvastam hasonlót, valahogy úgy gondoltam te lehetsz.
2013. nov. 25. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. Ha erre gondoltál, akkor igen, ez az én kérdésem. Bár most a napokban több hasonló kérdés volt.
2013. nov. 26. 11:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, voltál azóta ultrahangon?
2013. nov. 30. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, voltam múlt pénteken. Úgy néz ki, hogy minden rendben. 10.6mm volt a babám, elvileg 7+3 hetes, ami pont 2 héttel kisebb, mint kéne. Viszont már 3X voltam uh-n és megfelelő mértékben fejlődik, úgyhogy igyekszem tovább nem parázni. Szerintem kb 10 hetesen elmegyek még egyszer, hogy minden oké e.
2013. dec. 4. 10:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy örülök, hogy írtál és persze hogy minden rendben van! Sokat gondoltam rátok, hogy mi lehet, miért nem írsz, ez vajon jót vagy rosszat jelenthet.
2013. dec. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!