Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogy nem vettem/vehettem észre?!

Hogy nem vettem/vehettem észre?!

Figyelt kérdés
Tegnapi nap boldogan ébredtem, ismét làthatom piciny porontyom, hallhatom pici szive dobogását... Ehelyett ridegen, minden előzmény nélkül kõzõlték velem "a magzat elhalt, holnap jöjjön be műteni kell." Hogyan lehet ezt feldolgozni?
2013. nov. 5. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez egy borzasztó dolog valóban, nagyon sajnálom. De annak a magzatnak volt valami baja valószínűleg. Annyira nehezen lehet feldolgozni, amennyire te hagyod. Szomorú, gyászold meg picit, és koncentrálj a következőre. Kitartás, lesznek ettől még sokkal szebb napjaid is!
2013. nov. 5. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos tudom, mit érzel. Velem is megtörtént. A 12. heti genetikai ultrahangon csöppet sem kedvesen közölték, hogy leállt a magzat fejlődése, elhalt és műteni kellett. szörnyű érzés, tudom, de ne keresd a választ arra, hogy miért nem vetted észre. Nekem az orvosom azt mondta, hogy a természet szelektál és inkább missed ab, mint egy genetikailag beteg baba. Persze akkor, ott ez nem vigasz. A feldolgozásban az segített, hogy ott volt a párom, aki mindenben mellettem állt és a tudat, hogy szeretnénk kisbabát és egyszer nekünk is megadatik. Szerencsére ma már egy egészséges, virgonc 5 és fél hónapos fiúcska szülei vagyunk.
2013. nov. 5. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom az eszemmel én is, csak mégis baromi nehéz. És igazábòl a kérdésem a közönynek szól. Az orvosi közönynek, ahogy ezt az egészet kezelték és közölték. Mire számítsak akkor holnap?! Így is nagyon fáj a lelkem.
2013. nov. 5. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra a közönyt egyáltalán. Neki ez napi rutin (sajnos). Sajnos mindennapos egy nőgyógyász számára és ha nem is olyan régi a kapcsolatotok (mármint orvosilag), akkor meg főképp ne vedd magadra. Neki csak egy nő vagy, akivel megesett az, ami bárkivel megeshet.

Ha meg tényleg műtétre kerül a sor, még inkább fel kell készülnöd a közönyre, mert egy kórházban még ennyire sem dédelgetik meg az embert. Az egész futószalagszerű és rideg.

Tudom, milyen érzés, kétszer éltem át, legutóbb engem is műtöttek. Fel a fejjel, ki lehet és ki is kell bírni, más különben nem tudsz a jövőbe tekinteni.

2013. nov. 5. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem, jobbulást és sok szerencsét kívánok
2013. nov. 11. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kõszönöm, már sokkal jobban vagyok. Csak előre nézünk. Biztosan jön madj a kistesò ha eljön a megfelelő idő. :)
2013. nov. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!