Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Emésztés vagy méhgörcs?

Emésztés vagy méhgörcs?

Figyelt kérdés

Soha nem görcsölt a méhem, menzesz idején sem, így egyszerűen nem tudom, milyen érzés az.

Most fáj az alhasam, de nem tudom eldönteni, hogy emésztési gond vagy a méhem fáj esetleg. Mi a különbség, ha csak az egyikkel van tapasztalatom?

2013. szept. 27. 11:58
 1/1 Zsuzsi94 válasza:
Szia akkor szerencsésnek mondhatod magad! :)Én a mostani menszimkor egy napig görcsöltem ,de a kérdésre válaszolva ha csak enyhén görcsölsz akkor az még nem káros hiszen a terhesség elsõ felében a méh növekedése miatt normális ,de ha nagyon aggódsz akkor szolj az orvosodnak és õ majd megvizsgál én nem vagyok orvos.:)
2014. máj. 8. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!