Elmehet ettől a baba?
Sziasztok!
Ha valaki napi szinten intenzíven sportol (de nem súlyzókkal), és közben teherbe esik, akkor elmehet a baba a sprottól?
(Mivel a teherbe esés után 2-3 hét mire a teszt kimutatja, addig pedig úgy sportol, hogy nem is tud arról, hogy terhes.)
Köszi a válaszokat!
Jó kérdés. Azt mondják, nem, de szerintem a intenzív mozgás nem segíti a megtapadást és a bágyazódást. Nem hiába javasolják pl. A lombikosoknak és az inszemeseknek a pihenést, és kímélő életmódot.
Több barátnőm sosem sportolt, és pikk pakk terhesek lettek, míg több olyan akik intenzíven sportolnak nem esnek teherbe.
De az már régen rossz, ha azért kell kímélni magunkat, hogy megtapadjon, nem? Akkor az már eleve nem életképes annyira.
Dédöreganyáink micsoda melót végeztek a földeken, meg fát hordtak és négykézláb mosták fel a követ, mégis szerintem termékenyebben voltak, mint a mai nők.
Mit gondoltok erről?
Nem hiszem,hogy termékenyebbek voltak, csak akkoriban nem verték nagydobra a vetéléseket,és ha valakinek nehezen jött össze a baba!
Ha a baba meg akar maradni akármit csinálhatsz nem fog elmenni!
Nekem azt mondta a doki, hogy csináljak mindent úgy, ahogy eddig, de ha eddig nem sportoltam, akkor ne most kezdjem el.
Tehát ha hozzá vagy szokva, valószínűleg nem árt. Csak akkor tilos, ha már tudod, hogy terhes vagy, és vérzés vagy görcs van, de olyankor meg már lehet, hogy késő.
Kedves #8, rátappintottál a lényegre. Na nem ködösítek, az insanity-be akarok belekezdeni. Ha esetleg egy évig nem jön a baba, akkor egy évig ne sportoljak?
Kövezzetek meg, de a gyerekvállalás, már a teherbeesés előtt is áldozatokkal jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!